MENU

×

Peugeot Rugkussen voor Shad topkoffer 30 ltr. Peugeot

Specificaties

 MERK  :  PEUGEOT
 TYPE  :  Kisbee Active, Basic, ActiveTCR, R, Black Edititon, 
     Kisbee Premium en Tweet EVO ook geschikt voor andere scooters
 OMSCHRIJVING  :  Kussen voor Shad topkoffer 30 ltr.
 KLEUR  :  Zwart
 BESTELNR.  :  M1A06216
 PRIJS INCL. B.T.W.  €  :  54,95
 Peugeot Kit M1A07006  :  Topkoffer 30 ltr met bev. plaat en bijpassende Drager  
     zie deze site

Per 1-01-2023 dient u ook op uw snorscooter (blauw kenteken, 25 km. p/u) een helm te dragen, 

wij hebben een grote collectie helmen, klaar om te passen en te kopen

Beschrijving

Wanneer u de topkoffer op uw Peugeot Kisbee Basic, RS, Active, R, TCR, Black Edition of  Peugeot Kisbee Premium of Tweet Evo monteert kunt u daarvoor ook een bijpassend lederen rugsteuntje kopen, dit wordt dus aan de topkoffer bevestigd.

Het kussentje verhoogd het comfort van uw duopassagier.

Nog geen topkoffer? Op onze site vindt u ook de topkoffer 30 liter compleet met bevestigingsplaat onder bestelnummer: M1A05622 en de bijpassende bagagedrager M1A07005, maar u kunt u deze 2 items ook tezamen kopen als een kit, bestelnummer: M1A07006, hetgeen aanmerkelijk voordeliger is dan bij losse verkoop!

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse  PEUGEOT

accessoires maar ook voor de originele PEUGEOT onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten


 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO en de elektrische scooters van YADEA, Agm Goccia en de SUPER SOCO maar verkopen en repareren A-merken als PIAGGIO, VESPA, Derbi, Yamaha, hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni en helmen van VITO en  MT.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot Arnhem / Elten van Haalderen tot Nijmegen / Nijmegen-Noord / Lent en van Haalderen tot Elst / Westeraam van Haalderen tot Lobith.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een vergoeding, zijn RDW erkend, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom in haar zaak aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op haar website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.