MENU

×

SYM SCOOTERS Sym Symphony ST Klapdrager zwart

Specificaties

  • Merk:                          Sym
  • Type:                          Symphony ST
  • Accessoire:                 Klapdrager                            
  • Kleur:                          Zwart 
  • Bestelnr.:                     M1810-STS-KLP
  • Prijs:                           € 109,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel en laat deze vooraf bestelde klapdrager achter op uw scooter monteren
  • Ook voor Sym onderdelen kunt u uitstekend bij ons terecht

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van onderdelen voor SYM Symphony SR scooters,  zoals deze klapdrager voor montage achter op uw scooter en geschikt om een tas of rugzak op te bevestigen.

Uiteraard kunt u deze Symphony SR drager in combinatie met de top case gebruiken voor het vervoer van extra bagage of helm.

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele SYM onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.