MENU

×

Kettingslot ART4 120 cm. Mokix

Specificaties

 MERK   :  MOKIX
 OMSCHRIJVING   :  Ketttngslot metaal
 LENGTE SLOT   :  120 cm. (er is ook een 150 cm. lang slot)
 KENMERK   :  ART 4    (goedgekeurd slot)
 MATERIAAL   :   METAAL (ketting/ring)
 KLEUR   :  Beschermingshoes, meestal zwart
 ARTIKELNUMMER   :  B292364
 PRIJS INCL. BTW €   :  49,90
     Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel
     ook voor een goedgekerud Art4 slot!

 

Beschrijving

U koopt een scooter en verzekert deze tegen diefstal, dan zal de verzekeringsmaatschappij eisen dat u deze beveiligd met een goedgekeurd Art4 (ketting) slot.

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt deze goedgekeurde A4 sloten.

Bij of op  het slot vindt u een uniek nummer, dit nummer dient u door te geven aan uw verzekering,

mocht uw scooter gestolen worden is dit nummer van belang (zegt n.l. wat over het slot) maar ook dient u de bijgeleverde (2) sleutels aan de verzekering te overhandigen/tonen of op te sturen.

Bewaar dus ook de reservesleutel goed!

Het is sowieso verstandig uw scooter steeds te beveiligen met een extra goedgekeurd slot, want de meeste scooters worden gestolen als men even naar de winkel of ergens naar binnen gaat en deze slechts  afsluit met het stuurslot.

Er zijn kettingsloten van 120 cm. en 150 cm. lang, in de praktijk is het 150 cm. kettingslot handiger omdat u meer speelruimte heeft om de scooter ergens aan te bevestigen.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een goedgekeurd (ketting)slot.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten

                         

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haaldern/Bemmel kunt u niet alleen terecht voor sloten maar uiteraard ook voor scooters (snor/bromfietsen). wij zijn al jaren dealer van SYM, KYMCO, PEUGEOT en TOMOS, maar verkopen A-merken als VESPA/PIAGGIO. 

Ook voor een goede verzekering kunt u bij ons uitstekend terecht, wij zijn agent van ANWB (voorheen Unigarant) brom en fietsverzekeringen.

Bent u AWNB lid en sluit u bij ons een verzkering af, dan kunt u op dit moment nog steeds profiteren van 5 % korting op de verzekeringspremie.

Mocht het dan toch mis gaan en wordt uw scooter  gestolen of heeft u schade aan uw scooter (fiets of bromfiets) opgelopen, wij helpen u met de afwikkelingvan de kwestie.

Wilt u uw premie berekenen kijk dan even op onze site, onder de categorie verzekeringen op onze homepage of kom naar onze winkel.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een goedgekeurd (ketting)slot.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten