MENU

×

Peugeot Peugeot Achterdrager grijs Vivacity New e-Vivacity Scooter

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Vivacity New en E-Vivacity 
OMSCHRIJVING   :  Achterdrager
KLEUR   :  Lichtgrijs/Aluminiumkleurig
BESTELNUMMER   :  M1A06000
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  79,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive ook voor Peugeot accessoires zoals een bagagedrager voor uw Peugeot Vivacity New of E-Vivacity scooter.

Een bagagedrager is bedoeld om bij een tas of rugzak op te bevestigen, maar u kunt er ook een topcase op laten monteren zodat u daarin wat extra bagage mee kunt nemen op uw Peugeot Vivacity New of E-Vivacity scooter.

Voor meer accessoires voor uw PeugeotVivacity New of E-Vivacity, kijk op deze site of kom naar onze winkel, wij helpen u graag.

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569,          info@wheels2drive.nl                     www.wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld het merken: PEUGEOT.  zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.