MENU

×

Peugeot Peugeot Speedfight 4 Topcase 34 ltr.

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Speedfight  4
OMSCHRIJVING   :  Topcase 34 lt.met bevestigingsplaat
     altijd combineren met achterdrager
KLEUR   :  Zwart met rode reflector
BESTELNUMMER   :  M1A06350N
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  99,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Als u een PEUGEOT  achterdrager op uw Speedfight 3 en 4 scooter monteert kunt u achter op de drager een topcase bevestigen, deze zwarte koffer (topcase) met een rode reflector  zorgt voor extra bagageruimte.

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse PEUGEOT accessoires maar ook voor de originele PEUGEOT  onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten

 

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele PEUGEOT onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.