MENU

×

Peugeot Peugeot Topcase Zwart 30L Vivacity New E-Vivacity

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Vivacity New en E-Vivacity
OMSCHRIJVING   :  Topcase zwart 30 Liter met bevestigingsplaat
     UITSLUITEND in combinatie met achterdrager  M1A0600
KLEUR   :  Zwart
BESTELNUMMER   :  M1A05622
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  89,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van accessoires voor PEUGEOT scooters, zoals deze topcase met een inhoud van 30 liter, uitgevoerd in zwart kunststof en voorzien van reflectoren, deze kunt u gebruiken voor het vervoer van extra bagage.

U dient topcases voor uw Peugeot Vivacity New of E-Vivacity wel te combineren met een achterdrager (zie elders op deze site, onder de categorie: Accessoires/ dragers-kussens/ Peugeot)

Er is ook een topcase met een iets grotere inhoud, namelijk: 35 liter (artikel: M1A05839N, zie elders op onze site onder accessoires/topcases) voor uw Peugeot Vivacity New of E-Vivacity.

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld het merken: PEUGEOT.  zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.