MENU

×

Peugeot Spiegel RMS PEUGEOT Peugeot Tweet 50/125 Zwart

Specificaties

 MERK  :  RMS
OMSCHRIJVING  :  Spiegel  RMS LINKS Peugeot Tweet 50/125 cc
 TYPE SCOOTER  :  Peugeot Tweet 50 cc en 125 cc. 
 KLEUR  :  Zwart
 ARTIKELNUMMER  :  B2801981
 PRIJS   €  :  15,90 (inclusief b.t.w.)
     Kom naar WheelsDrive Tweewielers voor de 
     aankoop en of montage van uw spiegel

 

Beschrijving

Ook voor scooter spiegels komt u naar Wheels2Drive Tweewielers, scooters (25 km. p/uur, snor, en 45 km. p/uur, brom,) vanaf bouwjaar 2007 dienen wettelijk voorzien te zijn van één linker (achteruitkijk)spiegel, sowieso is het wel verstandig om minstens één spiegel op uw scooter te monteren ondanks dat deze ouder is dan 2007.

 Voor  ieder merk en type scooter is er een spiegel te leveren, let wel u dient wel aan te geven of het om een linker of rechterspiegel gaat!

Dus bij twijfel, geef ons het juiste type scooter op en wij leveren u de juiste spiegel!

Vaak zijn deze spiegels in meerdere uitvoeringen te verkrijgen, bijv. verchroomd en zwart.

Vindt u een originele merk spiegel té duur dan kunt u ook kiezen voor een replica.

Voor de meest gangbare merken is er wel een replica spiegel te verkrijgen.

Voor scooter spiegels Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi), tel.: 0481-464569.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

 

Bij WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel,  kunt u uiteraard terecht voor onderhoud of reparatie van uw scooter, of brommer, wij beschikken over het goede gereedschap en de computerprogramma's om de hedendaagse, verfijnde scootermotoren uit te kunnen lezen en te repareren.

Is uw scooter defect wij halen hem tegen een geringe vergoeding bij u op in de hele regio: (Angeren, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Elst, Gendt, Huissen, Doornenburg, Lent, Andelst, Oosterhout, Zetten, Malden, Nijmegen, Winssen, Wijchen, etc.) en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt. Wij heten u van harte welkom op onze site en in onze winkel zodat wij u goed kunnen adviseren omtrent de aankoop van uw nieuwe of tweedehands scooter.

Ook voor onderdelen van  de merken: SYM, KYMCO, PEUGEOT, PIAGGIO, VESPA, TOMOS , YAMAHA, etc. bent u bij ons aan het goede adres.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast ALDI, tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.