MENU

×

SYM SCOOTERS Sym Rugsteun top case universeel

Specificaties

MERK   :  SYM
TYPE SCOOTER   :  Universeel
OMSCHRIJVING   :  Rugsteun voor Top case (alleen in combinatie
     met topcase en achterdrager)
KLEUR   :  Zwart
BESTELNUMMER   :  M1SYM-SWOBR
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  32,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Als u een SYM achterdrager op uw SYM scooter monteert kunt u achter op de drager een topcase bevestigen, een koffer (bijv. de SYM topcase M 36 L., zwart met reflector) zorgt voor meer bagageruimte.

Voor deze topcase is er ook een rugsteun leverbaar.

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse SYM accessoires maar ook voor de originele SYM onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten

 

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele PEUGEOT onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.