MENU

×

SYM SCOOTERS Uitlaat Technigas Silent Pro Sym Jet 4 50cc 4T

Specificaties

 MERK  :  TECHNIGAS
 OMSCHRIJVING  :  Silent Pro 4T Sym Jet 4  50cc 4 takt
 VOOR SCOOTER  :  Uitlaat voor Sym Jet 4 50 cc 4takt 
 KLEUR  :  Zwart/Chroom
 ARTIKELNUMMER  :  B20307753
 PRIJS   €  :  94,90 (inclusief b.t.w.)
     Kom naar WheelsDrive Tweewielers voor de 
     aankoop en of montage van uw uitlaat

 

Beschrijving

Ook voor uitlaten komt u naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen-Bemmel, als u op zoek bent naar een originele of een andere goede uitlaat dan bent u bij ons aan het goede adres.

Niet iedere uitlaat is geschikt voor uw scooter, snorfiets of bromfiets.

Bovengenoemde uitlaat, artikelnr.; B20307753 is geschikt voor de volgende scooters:

SYM ALLO 50 45km/h (AJ05W5-6) SYM ALLO 50 45km/h (AJ05W5-6) (NEW) SYM ALLO 50 25km/h (AJ05W6-6) (NEW) SYM CELLO 50 (25 KM/H) (AJ05W1-6) SYM CELLO 50 (45 KM/H) (AJ05W2-6) SYM ALLO 50 25km/h (AJ05W6-6

Een uitlaat heeft diverse montagepunten, indien u niet de correcte gegevens doorgeeft, dan passen de montagepunten van de uitlaat niet op uw scooter.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitlaat dan dient u een aantal gegevens bij de hand te hebben, zoals: het juiste merk, type scooter, 4 takt of 2 takt,  bouwjaar, rijdt uw bromfiets of snorfiets de originele snelheid, is het de originele uitlaat is (begrensde uitlaten zijn duur in aanschaf), etc.

Voor alle merken scooters als: SYM, Kymco, Peugeot, Tomos, Yamaha, Piaggio, Vespa, etc.  leveren en monteren wij een originele uitlaat, echter er zijn ook voordeliger uitlaten in de handel, zo voeren wij bijvoorbeeld al jaren uitlaten van het merk: Technigas.

Voor uitlaten gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi), tel.: 0481-464569.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

 

Bij WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel,  kunt u uiteraard terecht voor onderhoud of reparatie van uw scooter, of brommer, wij beschikken over het goede gereedschap en de computerprogramma's om de hedendaagse, verfijnde scootermotoren uit te kunnen lezen en te repareren.

Is uw scooter defect wij halen hem tegen een geringe vergoeding bij u op in de hele regio: (Angeren, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Elst, Gendt, Huissen, Doornenburg, Lent, Andelst, Oosterhout, Zetten, Malden, Nijmegen, Winssen, Wijchen, etc.) en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt. Wij heten u van harte welkom op onze site en in onze winkel zodat wij u goed kunnen adviseren omtrent de aankoop van uw nieuwe of tweedehands scooter.

Ook voor onderdelen van  de merken: SYM, KYMCO, PEUGEOT, PIAGGIO, VESPA, TOMOS , YAMAHA, etc. bent u bij ons aan het goede adres.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast ALDI, tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.