MENU

×

Agm AGM Goccia Gold Edition Zwart Elektrische scooter 25 km p/u.

Specificaties

 MERK  :  AGM
 TYPE elektrische scooter  :  Goccia  GEV1000 Special
 ACCU/BATTERIJ  :  20 Ah   
 KLEUR  :  Zwart met goudkleurige wielen en zwart zadel met gele stiksels
 UITVOERING  :  25 km. p/u. (ook leverbaar in 45 km. p/u. uitvoering)
 ACTIERADIUS 20 Ah accu  :  60 km. (bij 25 km/p. uur afhankelijk van diverse factoren
                  zoals weersgesteldheid, etc. )
BANDEN  :  14" inch
ACCU   :  uitneembaar
ARTIKELNUMMER  :  AGMgoccia1000Gold25km
PRIJS inclusief b.t.w.    €  :  1.699,00  (exclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
PRIJS inclusief b.t.w.    €  :  1.899,00  (inclusief kenteken/rijkaarmaakkosten)
EXTRA te koop  :    topkoffer, mandje voor, rugsteuntje, boodschappenrek, etc.
EXTRA  te koop incl. btw  €  :     425,00  accu 20 Ah

**tegen meerprijs is er ook een snorscooter 25 km. p/u. met 28 Ah accu de GEV 1200

Beschrijving

De AGM Goccia GEV1000 Gold Edititon heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek compact design, duurzame componenten, perfecte rijeigenschappen en heel prettig geprijsd! En de Goccia Gold Edition heeft nog wat extra's het frame is mat zwart, de wielen zijn goudkleurig gespoten en het zwarte zadel heeft gele stiksel, iets speciaals.

Indien u kiest voor de 45 km. p/u. bromscooter uitvoering wordt deze geleverd met een 28Ah accu, dit in verband met de te behalen actieradius, kijk voor prijzen en informatie op deze site onder de categorie: Nieuwe scooters, elektrische scooters.

Zowel voor als achter is de AGM Goccia GEV1000 voorzien van LED verlichting. Standaard is de AGM Goccia voorzien van een USB aansluiting, hierdoor kan je moeiteloos je telefoon tijdens het rijden opladen. Alarm + keyless rijden De sleutel kan je op zak houden want de AGM Goccia is aan- en uit te zetten met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening is tevens het alarm te activeren. Sportstand De AGM Goccia is uitgerust met twee rijmodi. De sportstand geeft je net die extra boost die af en toe nodig is.

Voor de AGM Goccia GEV1000 Gold Edititon zijn diverse accessoires te koop, zie elders op onze website

Voor een demonstratie van deze elektrische scooter gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel). of bel: 0481-464569

Geopend van: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

U overweegt de aankoop van een scooter maar weet niet of u voor een elektrische of een Euro5 benzine scooter moet kiezen, kom dan naar Wheels2Drive Tweewielers in onze winkel hebben wij beide soorten scooters staan en kunnen wij u uitvoerig informeren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

De  elektrische scooters van AGM hebben een uitneembare accu met een  snelle oplaadtijd voor het opladen maakt u gebruik van een gewoon stopcontact bij u thuis bijvoorbeeld: in de garage of schuur.

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia GEV1000 Gold edition snorscooter is voorzien van een 20Ah of tegen meerprijs met een 28Ah accu. De 25 km. p/u. (snor)uitvoering wordt geleverd met een 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km. en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan.

Wij verzorgen uiteraard ook het onderhoud of reparatie van uw elektrische scooter.

De garantietermijn van de AGM Goccia GEV1000 elektrische scooter is 2 jaar of 20.000 km. u dient zich wel aan de gestelde voorwaarden te houden, bijv. met betrekking tot onderhoud.

Geïnteresseerd kom naar onze winkel en bekijk deze licht, gemakkelijk hanteerbare, elektrische scooter.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi),

info@wheels2drive.nl   Kom naar onze winkel    of bel en maak een afspraak    tel.: 0481-464569