MENU

×

Super Soco Elektrische scooters Super Soco CUX Elektrische scooter Charcoal Grey 25 km./45 km.

Specificaties

 MERK  :  Super Soco
 TYPE  :  CUX  Elektrische Scooter   --   zonder appfunctie  --
 BATTERIJ   :  Bosch hub, Uitneembaar
 LAADTIJD batterij  :  4 uur
 ACCU VOLTAGE  :  60 V. 
 CAPACITEIT  :  30 Ah
 KLEUR  :  Charcoal grey/Mat grijs  ( meerdere kleuren leverbaar)
 ACTIERADIUS 25 km. p/u uitvoering  :   65 km.  (afhankelijk van weersomstandigheden, wegdek, etc.)
ACTIERADIUS 45 km. p/u uitvoering  :  54 km.  (afhankelijk van weersomstandigheden, wegdek, etc.)
 PRIJS  inclusief  BTW     €  :  2.520,00 ( exclusief rijklaar- en kentekenkosten)
 PRIJS inclusief BTW     €  :  2.699,00 ( inclusief rijklaar- en kentekenkosten)
 PRIJS inclusief BTW       €  :  2.799,00 (inclusief  rijklaar-kentekenkosten en
                     extra vervoerskosten)

 

Beschrijving

Super Soco CUX Slim, intelligent en oogstrelend, wie wil dat niet? De CUX beschikt over deze 3 ingrediënten, daardoor is de Super Soco CUX de elektrische scooter van dit moment. Deze geavanceerde e-scooter is uitgerust met de nieuwste technologieën waaronder een intelligente LED-koplamp met sensor en extreem helder display dat overdag en in het donker perfect zichtbaar is. Aan veiligheid is ook gedacht; dubbele schijfremmen zorgen voor een korte remweg. Elektrisch rijden biedt voordelen. Naast emissieloos rijden levert de krachtige Bosch motor indrukwekkende prestaties en in combinatie met een lithium accu kun je genieten van geruisloze kilometers. In slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig vol met behulp van een gewoon stopcontact, en kun je weer genieten van circa 65 geruisloze kilometers.

U wilt een duurzame elektrische scooter dan is de Super Soco CUX een uitstekende keuze, leverbaar in 25 km. p/u. (blauw kenteken) of 45 km. p/u. bromuitvoering (geel kenteken).

Fabrieksgarantie: Super Soco geeft standaard 2 jaar of 20.000 km garantie, afhankelijk van wat er als eerste bereikt wordt. Wel dient u zich aan de voorwaarden m.b.t. onderhoud, accugebruik, etc. te houden, vraag ons naar de uitgebreide voorwaarden. Alleen de erkende Super Soco dealer kan een garantie aanvraag bij de leverancier van de super Soco scooters/brommers indienen. 

Wil jij weten hoe de CUx rijdt? Bekijk dan de verschillende, onafhankelijke testervaringen van verschillende rijders.

Sommige SUPER SOCO modellen (uitvoeringen) zijn standaard voorzien van een appfunctie. Kijk hiervoor op onze site. Met de Super Soco app leg je verbinding tussen je CUx en telefoon. Zo heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleiding. Deze handige app is direct beschikbaar. Alleen in combinatie met ECU UNIT

Kom naar onze winkel en laat u informeren over deze Super Soco scooter met een uitstekende actieradius Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel), 

De goedkopere uitvoering van de Super Soco CUX heeft GEEN appfunctie, echter u kunt de Cux ook kopen met appfunctie. Kijk hiervoor op onze site.

Kom naar onze winkel en laat u informeren over deze Super Soco scooter met een uitstekende actieradius Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel), 

info@wheels2drive.nl    kom      of      maak een afspraak       of             bel naar: 0481-464569

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur

Zaterdag                             van 09.00 – 16.00 uur

Maandags gesloten

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Een elektrische scooter van Super Soco, serie CUX met een groot actieradius een Bosch hub, Lithium, uitneembare accu, die u thuis in de garage, schuur of in uw woning met behulp van een normaal stopcontact op kunt laden. Nog niet bekend met de Super Soco elektrische scooters, de Super Soco CUX is al veel ingezet als leenscooter in Rotterdam en omstreken, en in het Blad scooter&bikexpress van februari 2021 kunt u de uitslag van een test met de Super Soco CUX (de CPX enTC) lezen, of meldt het ons en wij zorgen ervoor dat u het  betreffende artikel ter inzage krijgt, uiteraard kunnen wij u ook alles vertellen over deze elektrische scooters.

De Super Soco CUX is een compacte en wendbare scooter. De Super Soco Cux is 100 % elektrisch, geen verbranding dus ook geen uitstoot.

Bij Wheels2Drive Tweewielers verkopen wij niet alleen elektrische scooters, maar ook Euro 4 benzine scooters van alle topmerken als: SYM, Peugeot, Vespa, Piaggio en Kymco tevens onderhouden en repareren wij uw elektrische of benzine scooter.

Ook zijn wij sinds 2012 dealer van Qwic E-bikes een elektrische fiets ontworpen door Nederlandse ingenieurs.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel)

info@wheels2drive.nl    kom      of      maak een afspraak       of             bel naar: 0481-464569

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur

Zaterdag                             van 09.00 – 16.00 uur

Maandags gesloten