MENU

×

Super Soco Elektrische scooters Super Soco TC Vintage Green Elektrische brommer 45 km. p/u.

Specificaties

 MERK  :  Super Soco
 TYPE  :  TC Vintage  Elektrische brommer
 BATTERIJ   :  Bosch hub, Uitneembaar
 LAADTIJD batterij  :  3,5 uur   (met meegeleverde snellader)
 ACCU VOLTAGE  :  60 V. 
 CAPACITEIT  :  30 Ah, maximaal vermogen: 2788 W
 KLEUR  :  Vintage Green, donkergroen (is in meer kleuren leverbaar) 
 ACTIERADIUS 45 km. p/u uitv.  :  60 km. * (bij 45 km. p/u. onder ideale omstandigheden getest, 
                         alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie)
 PRIJS inclusief BTW     €  :  3.278,00    (inclusief rijklaar- en kentekenkosten)
 PRIJS inclusief BTW     €  :  3.478,00    (inclusief rijklaar- en kentekenkosten,
                         en verhoging transportkostrn)
 *Tegen meerprijs incl. BTW €   :  1099,99  extra accu 60 v. 30 Ah voor nog meer kilometers
 

 

Beschrijving

U  wilt een duurzame elektrische brommer maar dan een met stoere looks dan is de Super Soco TC vintage een uitstekende keuze. Een woon-werkrit werd nimmer zo spannend als met deze Super Soco TC.  De TC vintage is alleen leverbaar in een 45 km/u versie.

Klassieke lijnen met moderne technologie, deze elektrische motorfiets bewijst dat het kan! De TC combineert slimme techniek met een stoere authentieke look. Het LCD-display heeft, naast alle digitale informatie die je nodig hebt, een analoge snelheidsmeter. In slechts 4 uur tijd laad je de uitneembare accu weer volledig op en kan je weer genieten van circa 60 geruisloze kilometers*. Daarnaast is het mogelijk om een extra accu aan te schaffen wat de totale actieradius vergroot naar circa 110-120 kilometer*. Dat maakt de TC geschikt voor elke rit.

Fabrieksgarantie: Super Soco geeft standaard 2 jaar of 20.000 km garantie, afhankelijk van wat er als eerste bereikt wordt. Wel dient u zich aan de voorwaarden m.b.t. onderhoud, accugebruik, etc. te houden, vraag ons naar de uitgebreide voorwaarden. 

Tegen meerprijs is er een appfunctie te koop waarmee je verbinding legt tussen je TC en telefoon. Zo heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleiding.

Alleen de erkende Super Soco dealer kan een garantie aanvraag bij de leverancier van de super Soco scooters/brommers indienen! 

Kom naar onze winkel en laat u informeren over deze Super Soco elektrische brommer met een uitstekende actieradius Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel), 

info@wheels2drive.nl          of maak een afspraak                                 en    bel naar: 0481-464569

Open van Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur

                Zaterdag                             van 09.00 – 16.00 uur

Maandags gesloten

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Een elektrische brommer van Super Soco, serie TC met een groot actieradius een Bosch hub, Lithium, uitneembare accu en snellader, die u thuis in de garage, schuur of in uw woning met behulp van een normaal stopcontact op kunt laden.De Super Soco TC is een elektrische brommer met stoere looks met remschijf voor en achter. 

Bij Wheels2Drive Tweewielers verkopen wij niet alleen elektrische scooters, maar ook Euro 4 benzine scooters van alle topmerken als: SYM, Peugeot, Vespa, Piaggio en Kymco tevens onderhouden en repareren wij uw elektrische of benzine scooter.

Ook zijn wij sinds 2012 dealer van Qwic E-bikes een elektrische fiets ontworpen door Nederlandse ingenieurs en geschikt voor woon- werkverkeer maar ook voor toertochten in het weekend een fijne e-bike met voor, achter of middenmotor.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Elst, Arnhem, Lent en van Nijmegen, Oosterhout tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek zoals: Angeren, Bemmel, Doornik, Elst, Driel, Gendt, Huissen, Ressen, Rijkerswoerd, etc.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel)

Kom of maak een afspraak  info@wheels2drive.nl    of     telefonisch 0481-464569

Openingstijden:

Dinsdag tot en met zaterdag

Maandag gesloten