MENU

×

MT Helm MT Thunder 4 SV Solid integraal helm zwart mat S/M/L/XL/XXL

Specificaties

MERK   :  MT     
OMSCHRIJVING    Thunder 4 SV Solid 
Keurmerk   :  ECE/ONU 22.05.P
TYPE Helm   :  Integraal helm met 2 vizieren, helder en donker vizier
     dat wegschuift in de binnenkant van de helm
KLEUR   :  Zwart mat (ook  in glanzend zwart en met graphics)
GEWICHT   :  1500  gram
MATERIAAL   :  HIRP /  High Impact Resistant Polymer
BESTELNUMMER        S   :  B213080000134S        (55 - 56 cm. hoofdomvang)
BESTELNUMMER        M   :  B213080000135M       (57 - 58 cm. hoofdomvang)
BESTELNUMMER        L   :  B213080000136L        (59 - 60 cm. hoofdomvang)
BESTELNUMMER      XL   :  B213080000137XL      (61 - 62 cm. hoofdomvang)
BESTELNUMMER   XXL   :  B213080000138XXL    (63 - 64 cm. hoofdomvang)
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  125,90
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen

Beschrijving

Deze helm bestellen. Kies je maat en het daarbij behorende bestelnummer!  De stoere Thunder 4 SV Solid  integraalhelm HIRP schaal, model met perfecte pasvorm, met racing spoiler (graphics only) en geïntegreerd  zonnevizier. De Thunder 4 helm heeft een  zonnevizier en kent twee schalen: X-M/L-XXL en wordt standaard geleverd met een pinlock & fog-off voorbereidt vizier en heeft een gebruiksvriendelijke micrometic kin (snel) sluiting. De MT jethlem Thunder 4 is leverbaar in de maten S t/m XXL .

Deze MT Thunder SV Solid mat zwart  is ook verkrijgbaar in de kleur glanzend zwart (zie op deze site onder B213080000114 (maat S), iedere maat heeft een ander bestelnummer!

Meer weten bekijk de Videofilmhttps://www.youtube.com/watch?v=UP7QiSU2pXw

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak. Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten.Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden. 

Deze integraal helm MT Thunder 4 heeft vele voordelen, bijv. omsluit/beschermt het hoofd maar beschermt ook een deel van de hals.

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een ECE gekeurde helm.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al een tiental jaren en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, SYM, KYMCO maar verkopen en repareren alle A-merken zoals: PIAGGIO en VESPA ook verkopen wij elektrische scooters SUPER SOCO, Ecooter, en de Agm Goccia op voorraad  alsmede een groot aantal originele merkonderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem/Rijkerswoerd/Elst, van Haalderen tot Nijmegen/Beuningen/Lent/Lent-Noord, van Haalderen tot aan Lobith en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Ook voor een elektrische fiets van QWIC bent u al jaren bij ons aan het goede adres, QWIC een e-bike met pit ontworpen door Nederlandse ingenieurs,

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel