MENU

×

MT Helm Jet Soul MT 1 vizier zwart leer XS

Specificaties

 MERK helm en KEURmerk   :  MT helm ECE keur 22.05.P
 TYPE Helm   :  Soul leer Zwarte helm   beschermt het  hoofd
     Informeer naar de levertijd van deze helm!
 OMSCHRIJVING   :  Helm met enkel helder vizier
 KLEUR   :  Zwart leer met witte stiksels (ook in bruin leer)   
 GEWICHT   :  1100 gram
 ARTIKELNR.  MAAT   XS   :  B212826350133    (53-54 cm. omvang hoofd)
 PRIJS inclusief B.T.W.  €   :  89,90
 EXTRA verkrijgbaar   :  losse onderdelen als vizier en randvizier
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen, onze collectie goede gekeurde helmen wisselt steeds.

Beschrijving

De SOUL RETRO Leer MT jethelm is een stijlvolle helm met een zeer goede pasvorm, micrometrische snel sluiting en helder anti kras vizier. Leverbaar in verschillende kleuren: leer zwart en bruin met witte stiksels, en in effen mat zwart en wit .In de maten XS t/m XXL. ECE gekeurde Jet helm, met 1 vizier, leverbaar vanaf de maat XS (kinder)helm (53-54 cm. hoofdomvang) tot en met XXL (63-64 cm. hoofdomvang). Uitwasbare binnenvoering. 

Bij de aankoop van een helm dient u er goed rekening mee te houden waarvoor en in welke situaties de helm wilt gebruiken!

Wat is nu een JET helm, deze heeft voordelen maar er is ook een belangrijk nadeel:

de voordelen van dit type helmen zijn:

  • omsluit/beschermt het hoofd
  • compact, houdt het gezicht vrij, vrij zicht naar alle zijden
  • modieus
  • comfortabel

Nadeel:

  • Beschermt gezicht en kin niet!

Er zijn diverse soorten Jet helmen te koop, voor meerdere modellen kijkt u op deze website onder de categorie: Accessoires/Onderdelen, Helmen, Jet helmen.Onze collectie helmen wisselt steeds, maar ook voor een goede gekeurde helm gaat u naar Wheels2DriveTweewielers wij heten u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u om met u de juiste helm te kiezen!!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, KYMCO, PEUGEOT en Tomos scooters.

Wij verkopen en repareren alle A-merken scooters zoals PIAGGIO, VESPA en Yamaha.

Hebben een grote voorraad originele merkonderdelen en accessoires, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, Lent en van Nijmegen tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding op, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag