MENU

×

MT Helm MT VIALE SV JET wit maat: S/M/L/XL

Specificaties

MERK en OMSCHRIJVING   :  MT  - VIALE  SV 
TYPE HELM    Jet helm met groot, enkel zonnevizier
KEUR Nieuw   :  ECE 22.06 keur
KLEUR   :  Wit
GEWICHT schaal   :  1100 - 1150 gram (afhankelijk van schaalgrootte)
BINNENVOERING   :  Uitneembaar en uitwasbaar
BESTELNUMMER   :  B213250000014S     (maat:     S  hoofdomvang  55-56 cm.)
BESTELNUMMER   :  B213250000015M     (maat:    M  hoofdomvang 57-58 cm.)
BESTELNUMMER   :  B213250000016L      (maat:     L  hoofdomvang  59-60 cm.)
BESTELNUMMER   :    B213250000017XL    (maat:   XL  hoofdomvang 61-62 cm.)
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  79,90
EXTRA te bestellen   :  Vizier helder en donker 
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen

Beschrijving

Kies je maat en het daarbij behorende bestelnummer! De sportieve VIALE jethelm van het merk MT heeft een extra groot zonnevizier, een aerodynamisch design, micrometrische snelsluiting, anti allergische stoffen voering, een uitneembare en uitwasbare voering. Bij de Viale helm zijn 2 soorten vizier te bestellen: een donker of helder vizier.

Een helm is iets dat met zorg gedaan dient te worden, de pasvormen verschillen per type of merk. Helmen zijn er in diverse maten van Small (klein) tot Extra Large (groot). Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak. 

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten. Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Helmen zijn er in diverse prijsklassen, tal van kleuren en modellen zoals: Jet helmen, Cross (MX) helmen, Integraal (Full Face) helmen, etc., met en zelfs zonder of extra groot vizier, met opklapbaar kinstuk oftewel een Systeem (Flip-Up)  helm, met blank of met een getint vizier. Er zijn zelfs kinderhelmen en ook kunt u van diverse helmen losse onderdelen bestellen, zoals bijvoorbeeld een vizier.

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemme, tel.: 04181-464569 ook voor een goedgekeurde helm.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  bestaat al meer dan een tiental jaren is RWD erkend en verricht per 3 januari 2023 ook het her(om)keuren van uw scooter, bijv. van snorscooter 25 km.p/u. (blauw kenteken) naar bromscooter 45 km. p/u. (geel kenteken).

Wij voeren een groot assortiment VITO en MT helmen zodat u een goede keuze maken kunt.

Wij verkopen, repareren en onderhouden brom- en snor scooters van alle A-merken zoals: SYM, KYMCO, PEUGEOT, VESPA, PIAGGIO, Derbi en Yamaha. In ons magazijn ligt een grote voorraad originele merkonderdelen, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni.

Kom naar onze winkel voor smoke led verlichting en windschermen van Sym, Kymco, Vespa, Peugeot,  Piaggio of een elektrische scooter, Ecooter, van: SUPER SOCO, YADEA, Vmoto, SYM, Agm Goccia en voor goedgekeurde helmen van bekende en gerenommeerde merken als: MT, Beon en Vito.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot aan Elst, Arnhem (Rijkerswoerd), Lent en van Nijmegen (Nijmegen-Noord) tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom in Haalderen/Bemmel of op haar website:    www.wheels2drive.nl    tel.: 0481-464569  Wij nemen de tijd voor u!