MENU

×

MT Helm MT VIALE SV JET wit maat: XS/S/M/L/XL/XXL

Sale

Specificaties

MERK en OMSCHRIJVING   :  MT  - VIALE  SV 
TYPE HELM    Jet helm met groot, enkel zonnevizier
KEUR   :  ECE/ONU 22.05.P keur
KLEUR   :  Wit
GEWICHT   :  1100 gram
BINNENVOERING   :  Uitneembaar en uitwasbaar
BESTELNUMMER   :  B212830000003XS   (maat:  XS  hoofdomvang  53-54 cm.)
BESTELNUMMER   :  B212830000004S     (maat:     S  hoofdomvang  55-56 cm.)
BESTELNUMMER   :  B212830000005M     (maat:    M  hoofdomvang 57-58 cm.)
BESTELNUMMER   :  B212830000006L      (maat:     L  hoofdomvang  59-60 cm.)
BESTELNUMMER   :    B212830000007XL    (maat:   XL  hoofdomvang 61-62 cm.)
BESTELNUMMER   :  B212830000008XXL  (maat: XXL hoofdomvang 63-64 cm.)   
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  62,95
EXTRA te bestellen   :  Vizier helder en donker 
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen

Beschrijving

Deze helm bestellen. Kies je maat en het daarbij behorende bestelnummer! De sportieve VIALE jethelm van het merk MT heeft een extra groot zonnevizier, een aerodynamisch design, micrometrische snelsluiting, anti allergische stoffen voering, een uitneembare en uitwasbare voering. Bij de Viale helm zijn 2 soorten vizier te bestellen: een donker of helder vizier.

Een helm is iets dat met zorg gedaan dient te worden, de pasvormen verschillen per type of merk. Helmen zijn er in diverse maten van Extra Small (klein) tot Extra, Extra Large (héél groot). Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak. 

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten. Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Helmen zijn er in diverse prijsklassen, tal van kleuren en modellen zoals: Jet helmen, Cross (MX) helmen, Integraal (Full Face) helmen, etc., met en zelfs zonder of extra groot vizier, met opklapbaar kinstuk oftewel een Systeem (Flip-Up)  helm, met blank of met een getint vizier. Er zijn zelfs kinderhelmen en ook kunt u van diverse helmen losse onderdelen bestellen, zoals bijvoorbeeld een vizier.

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een goedgekeurde helm.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, PEUGEOT, VESPA,PIAGGIO, KYMCO maar ook elektrische scooters van SUPER SOCO, ECOOTER of de Agm Goccia, een compacte elektrische scooter maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele merkonderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. en helmen van Vito, BKR, SYM en MT.

Helmen zijn er in diverse prijsklassen, tal van kleuren en modellen zoals: Jet helmen, Cross (MX) helmen, Integraal (Full Face) helmen, etc., met en zelfs zonder vizier, met opklapbaar kinstuk oftewel een Systeem (Flip-Up)  helm, met blank of  met een getint vizier.

Er zijn zelfs kinderhelmen en ook kunt u van diverse helmen losse onderdelen bestellen, zoals bijvoorbeeld een vizier.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, Elst, Rijkerswoerd, Lent Noord, Nijmegen, Beuningen, Lobith, Ressen, Pannerden en uiteraard alle plaatsen in onze regio.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, of bel.: 0481-464569 open van dinsdag t.m. zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.