MENU

×

VITO Jet helm Bruzano enkel Sunvisor vizier Zwart mat Vito

Sale

Specificaties

 MERK en KEUR  :  Vito, Keur: ECE 22.05  (De helm is nu op voorraad)
 TYPE Helm   :  Jethelm    (nek wordt niet beschermd)
 OMSCHRIJVING   :  Bruzano  Sunvisor (Enkel vizier)  zonne/donker getint vizier
 KLEUR   :  Zwart, mat
 GEWICHT   :  1500 gram
 MATERIAAL   :  Thermoplastic schaal
 BESTELNR.  maat     XS    A411242XS    (53-54 cm. hoofdomvang)
 BESTELNR.  maat      S   :  A411242S      (55-56 cm. hoofdomvang)
 BESTELNR.  maat      M   :  A411242M      (57-58 cm. hoofdomvang)
 BESTELNR.  maat      L   :  A411242L       (59-60 cm. hoofdomvang)
 BESTELNR.  maat    XL   :  A411242XL     (61-62 cm. hoofdomvang)
 PRIJS Inclusief B.T.W.     €   :  84,45
  • Kom of bel naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en reserveer deze stoere helm!

Beschrijving

Deze futuristische Vito Jet Helm Bruzano in mat zwart past heel goed bij jouw Piaggio Zip en Vespa Sprint. Het ECE 22.05 keurmerk biedt bescherming van het hoofd, gezicht en de kin. Het nut van een goede helm is al lang bewezen, dus is de aanschaf van een helm iets dat met zorg gedaan dient te worden.

De Bruzano wordt standaard geleverd met 1 sunvisor (enkel zonnevizier, donker getint vizier), echter u kunt er ook een blank (helder) vizier bijbestellen.

De helm is er in diverse maten van Extra Small (kindermaat) tot Extra Large, van 53 cm. tot en met 62 cm. (omvang van het hoofd).

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak. Denk er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten. Draag je een bril, dan dien je de helm met bril te passen.

Ons assortiment uitsluitend goede gekeurde helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) is er ook voor een goedgekeurde helm.

Open van dinsdag tot en met zaterdag                          Onze website is 24 uur per dag, 7 dagen per week open

Maandags gesloten

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen (bij Bemmel) bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend. In onze winkel hebben wij vele helmen staan om u een keuze te bieden, bovendien is het belangrijk dat u een helm past, want de ene maat S is de ander S niet, de pasvorm varieert namelijk!

Neem de tijd en kom dus de helm passen.

Wij zijn dealer van: o.a. MT en VITO helmen  hebben een grote assortiment A-merk scooters van SYM, VESPA, PEUGEOT en PIAGGIO en elektrische scooters van SUPER SOCO, maar ook onderdelen van Mokix, Malossi, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding op en repareren deze, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569     

Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag,              onze website is 7 dagen per week 24 uur per dag open

Maandags gesloten.