MENU

×

VITO Jet helm Vito Moda Notte mat zwart transparant enkel vizier

Specificaties

 

 MERK en KEURmerk   :  Vito, Keur: ECE 22.05 
 TYPE Helm   :  Moda Jet helm  beschermt alleen het hoofd
 OMSCHRIJVING   :  Helm met 1 transparant enkel vizier
 KLEUR   :  Notte black, mat zwart met zwarte binnenvoering  
 GEWICHT    :  plm. 950 gram
 SCHAAL materiaal   :  Thermo/Polycarbonaat
 SLUITING   :  Gemakkelijke micromatic sluiting
 ARTIKELNR. MAAT   XS   :  A4211229XS    (53-54 cm. omvang hoofd
 ARTIKELNR. MAAT     S   :  A4211229S      (55-56 cm. omvang hoofd)
 ARTIKELNR. MAAT     M   :  A4211229M      (57-58 cm. omvang hoofd)
 ARTIKELNR. MAAT     L   :  A4211229L       (59-60 cm. omvang hoofd)
 ARTIKELNR. MAAT   XL    A4211229XL     (61-62 cm. omvang hoofd)
 PRIJS Inclusief B.T.W.        €   :  75,80
 Verzendkosten Nederland   €   :    7,25

Beschrijving

Wilt u deze helm bestellen, dat kan. Geeft u dan wel het goede artikelnummer op dat hoort bij uw maat! De Vito Moda Notte (mat zwart) is een ECE 22.05 gekeurde Jet helm, met een enkel helder vizier, deze helm is tegen meerprijs ook te bestellen met een smoke (bruin/grijs) vizier..

De Moda mat zwarte jet helm heeft een prima pasvorm, enkele ventilatiegaten voor een betere luchtcirculatie, de schaal is gemaakt van thermo/polycarbonaat, en een uitneembare en wasbare binnenvoering, en is in meerdere kleuren te leveren.

Per kleur verschillen de maten die te leveren zijn, maar de Vito Moda helm te koop van XS (53-54 cm, hoofdomvang, kindermaat) tot en met XL (61-62 cm. hoofdomvang).

Bij de aankoop van een helm dient u er goed rekening mee te houden waarvoor en in welke situaties de helm wilt gebruiken!

Een JET helm, heeft  enkele voordelen, bijv. omsluit/beschermt het hoofd, vrij zicht aan alle zijden, licht in gewicht, echter er is ook een belangrijk nadeel: beschermt het gezicht en de kin niet!

Wij verkopen Jet, Integraal/Full Face en Flip-up/Systeem helmen, kijk hiervoor ook op deze site.

Onze collectie helmen wisselt steeds, maar ook voor een goede gekeurde helm gaat u naar Wheels2DriveTweewielers wij heten u van harte welkom of maak een afspraak en bel: 0481-464569       Wij nemen alle tijd voor u om met u de juiste helm te kiezen!

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  bestaat al meer dan een tiental jaar is RWD erkend en verricht per 3 januari 2023 ook het her(om)keuren van uw scooter, van snorscooter 25 km.p/u. (blauw kenteken) naar bromscooter 45 km. p/u. (geel kenteken).

Een Jet helm als de Vito Moda notte black (mat zwart) ook in de kleur nardo grey te koop, kijk voor meer helmen op:https://www.wheels2drive.nl/helmen 

Wij verkopen, repareren en onderhouden brom- en snor scooters van alle A-merken zoals: SYM, KYMCO, PEUGEOT, VESPA, PIAGGIO, Derbi en Yamaha en elektrische scooters van Super Soco en Yadea. In ons magazijn ligt een grote voorraad originele merkonderdelen, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni.

Kom naar onze winkel voor smoke led verlichting en windschermen van Sym, Kymco, Vespa, Peugeot,  Piaggio en voor goedgekeurde helmen van bekende en gerenommeerde merken als: MT en Vito.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot aan Elst, Arnhem, Lent en van Nijmegen tot aan Zetten en van Haalderen tot aan Zevenaar en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom in Haalderen/Bemmel of op haar website:  www.wheels2drive.nl  Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak info@wheels2drive.nl of be; l 0481-464569

Maandags gesloten.