MENU

×

MT Montageset MT Jethelm Soul retro

Specificaties

 MERK helm en KEURmerk   :  MT Jethelm ECE keur
 OMSCHRIJVING   :  Montageset voor vizier alleen MT Soul retro jethelm
 KLEUR   :  zilverkleurig
 ARTIKELNUMMER   :  B2128200002
 PRIJS Inclusief B.T.W.     €   :  13,90
     
 EXTRA verkrijgbaar   :  Ook leverbaar randvizier 
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen, onze collectie goede gekeurde helmen wisselt steeds.

Beschrijving

Voor de SOUL RETRO Leer MT jethelm zijn een tweetal losse onderdelen te koop, een montageset en ook een randvizier (art.nr. B2128200000), zie elders op deze site.

Wilt u het randvizier monteren dient u dus over de bijpassende montageset te beschikken.

Bij de aankoop van een helm dient u er goed rekening mee te houden waarvoor en in welke situaties de helm wilt gebruiken!

Er zijn diverse soorten Jet helmen te koop, voor meerdere modellen kijkt u op deze website onder de categorie: Accessoires/Onderdelen, Helmen, Jet helmen.Onze collectie helmen wisselt steeds, maar ook voor een goede gekeurde helm gaat u naar Wheels2DriveTweewielers wij heten u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u om met u de juiste helm te kiezen!!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 11 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, KYMCO, PEUGEOT en Tomos scooters.

Wij verkopen en repareren alle A-merken scooters zoals PIAGGIO, VESPA en Yamaha.

Hebben een grote voorraad originele merkonderdelen en accessoires, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, Lent en van Nijmegen tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding op, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.