MENU

×

Slot / haakslot met code voor helm, kickstep

Specificaties

 OMSCHRIJVING ARTIKEL   :  Helmslot, haakslot t.b.v. opbergen van uw helm,
    :  slot met cijfercode, kickstep
 KLEUR   :  Zwart 
 Materiaal   :  Metaal en Kunststof
 ARTIKELNR.    A417084helmslot
 PRIJS Inclusief B.T.W.     €   :  15,00
     

Per 1-01-2023 dient u en uw medepassagier ook op de snorscooter (blauw kenteken, 25 km. p/u.) een goedgekeurde helm te dragen, wij hebben een grote collectie helemen van Vito en MT

 

 

 

Beschrijving

Per 1-01-2023 dienen ook berijders en medepassagiers van een snorscooter (blauw kenteken, 25 km. p/uur) een helm te dragen, vaak kunt u deze niet onder uw zadel opbergen, maar u kunt de helm bijv. met een haakslot met cijfercode aan uw scooter bevestigen, een andere optie is een speciale topcase (pak)drager voor uw type scooter te kopen en een koffer met bevestigingsplaat waarin u de helm in kunt opbergen.

Denk daarbij aan een Shad koffer, zie onze website onder de categorie:

https://www.wheels2drive.nl/ Home/scooter HELMEN en Onderdelen/Koffers - Tassen - Bagagerekken

Wij verkopen Jet, Integraal/Full Face en Flip-up/Systeem helmen, kijk hiervoor ook op deze site.

Onze collectie helmen wisselt steeds, maar ook voor een goede gekeurde helm gaat u naar Wheels2DriveTweewielers wij heten u van harte welkom.

tel.: 0481-464569       Wij nemen alle tijd voor u om met u de juiste helm te kiezen!

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend.

Wij verkopen, repareren en onderhouden brom- en snor scooters van alle A-merken zoals: SYM, KYMCO, PEUGEOT, VESPA, PIAGGIO, Derbi en Yamaha, maar ook elektrische scooters van SUPER SOCO, AGM Goccia en Yadea. In ons magazijn ligt een grote voorraad originele merkonderdelen, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni.

Kom naar onze winkel voor smoke led verlichting en windschermen van Sym, Kymco, Vespa, Peugeot,  Piaggio en voor goedgekeurde helmen van bekende en gerenommeerde merken als: MT en Vito.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot Arnhem, van Haalderen tot Nijmegen/Nijmegen-Noord/Lent,  van Haalderen tot aan Elst/Westeraam, van Haalderen tot aan Zetten en van Haalderen tot aan Lobith.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom in Haalderen/Bemmel of op de website:  www.wheels2drive.nl    tel.: 0481-464569  Wij nemen de tijd voor u!