MENU

×

VITO Vizier enkel Smoke Loreto Vito Jet Helm

Specificaties

MERK   :  Vito   
OMSCHRIJVING    Vizier Smoke voor de Loreto jet helmen 
KLEUR   :  transparant
MATERIAAL   :  kunststof
BESTELNUMMER      :  A412002S
PRIJS INCL. B.T.W.   €   :  19,80
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen

Beschrijving

De Loreto jet helmen van Vito worden standaard geleverd met een enkel helder vizier maar je kunt er ook een los smoke (bruin/grijs) vizier bij bestellen.

Voor de diverse Loreto en andere Vito jethelmen of speed pedelic/scooter helmen kijk op deze site.

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak.

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten.

Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een ECE gekeurde helm.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  bestaat al meer dan een tiental jaar is RWD erkend en verricht per 3 januari 2023 ook het her(om)keuren van uw scooter, van snorscooter 25 km.p/u. (blauw kenteken) naar bromscooter 45 km. p/u. (geel kenteken).

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem/Rijkerswoerd/Elst, van Haalderen tot Nijmegen/Beuningen/Lent/Lent-Noord, van Haalderen tot aan Lobith en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.