MENU

×

Kymco Kymco Agility 12" windscherm Hoog Smoke Origineel

Specificaties

 MERK   :  Kymco
 TYPE   :  Agility 12" en Carry 12" (bezorgscooter)
 OMSCHRIJVING   :  Windscherm Hoog SMOKE Origineel met 
     metalen bevestigingsbeugels
 KLEUR   :  Transparant, kunststof
 BESTELNUMMER   :  K629920005S
 PRIJS inclusief B.T.W.     €   :  144,60
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen (naast Aldi) en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel verkoopt diverse windschermen voor KYMCO scooters, en worden geleverd met een complete set bevestigingsbeugels, zoals dit originele Kymco windscherm hoog in de kleur: smoke voor uw KYMCO Agility 12" (ook voor het carry/bezorg model) scooter.

Er is ook een helder KYMCO windscherm, zie elders op deze site. Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw KYMCO Agility scooter, dit sluit namelijk precies om het stuur van uw scooter.

Een KYMCO windscherm is een uitstekend accessoire, als bescherming tegen insecten en rijwind, en voor tal van andere accessoires, zoals: helmen, sierbeugels en klapdragers gaat u naar:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast ALDI) bij Bemmel

Ook op afspraak bel dan  0481-464569  of   stuur een e-mail naar    info@wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, (naast de ALDI), voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren alle A-merken zoals: PIAGGIO en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ook ons assortiment elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Wij hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken scooters op voorraad maar ook helmen van MT, Vito, onderdelen van: Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, uitlaten van: Tecnigas, Yasuni, etc.

  • Verkoop van nieuwe en tweedehands snorscooters, bromscooters en onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

Verkoop en onderhoud van Qwic elektrische fietsen, een e-bike met pit, met front, achter en middenmotor voor woon-en werkverkeer maar ook voor een lange fietstocht in het weekend.

U bent van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

  • ook op afspraak    bel: 0481-464569   of    e-mail naar     info@wheels2drive.nl  

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.