MENU

×

Kymco Kymco Like TT Windscherm Hoog transparant

Specificaties

MERK   :  Kymco
TYPE   :  Like TT 
OMSCHRIJVING   :  Windscherm Hoog Origineel met bevest. beugels
     --NIET voor een Like TT met Laag stuur--
KLEUR   :  Blank, transparant
BESTELNUMMER   :  K629920017
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  132,50
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt diverse windschermen voor KYMCO scooters, en worden geleverd met een complete bevestigingsset. Dit windscherm past NIET op een Kymco Like TT 50/125/200 cc uitgevoerd met een laag stuur! Kijk verder op op deze site voor andere windschermen passend op de Kymco Like TT. Bij twijfel vraag het ons!

Er is een  KYMCO windscherm in blank en smokekleurig kunststof voor uw KYMCO Like TT scooter.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw KYMCO Like TT scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

De meeste windschermen zijn gemaakt van transparant kunststof maar KYMCO levert bij de Like TT ook een smokekleurig (grijs/bruin) windscherm, dit heeft de functie van een normaal windscherm, maar door de kleur werkt het ook als een “soort” zonnebril, echter die eigenschap heeft het ook bij donker weer.

Maar hoe dan ook een KYMCO windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, naast de ALDI, voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren echter ook  PIAGGIO en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ook ons assortiment elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Wij hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en uiteraard:  onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.
  • U bent van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haaderen (naast Aldi) bij Bemmel
  • of maak een afspraak via info@wheels2drive.nl   tel.: 0481-464569
  • Voor goed en deskundig advies!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.