MENU

×

QWIC Qwic E-bike Premium i Auto Heren 65 Nm Middenmotor Jet Black 400Wh accu

Specificaties

     KOM dit model en deze kleur in onze winkel bekijken
 MERK, SERIE, TYPE  :  QWIC, Premium i  Auto 65 Nm    Comfort
 MOTOR  :  Middenmotor 65 Nm met rotatie- én krachtsensor
 BEDIENING/DISPLAY  :  Full colour display
 VERSNELLING  :  Traploze AUTOMATISCHE naafversnelling
 REMMEN  :  Schijfremmen hydraulisch
 KLEUR  :  Jet Black
 INSTAPHOOGTE  :  XL - 60 cm. 
 FRAMEMATEN  :  Heren::  XL  (lengte plm. 180 cm.)  (ook  in damesmodel)
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  3.399,00  met 400 wh accu bereik gem. 70 km.
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  3.669,00  met 540 Wh accu  bereik  gem. 95 km.

 *Kijk ook eens op deze site naar de Premium i + Auto met 80 Nm motor 

Beschrijving

De Qwic Premium i  Auto herenmodel en 65 Nm Middenmotor in de kleur: Jet Black met automatisch schakelsysteem. Deze technologie zorgt voor een geheel nieuwe fietservaring: de ingebouwde artificiële intelligentie neemt het hele schakelproces volledig van je over! Via het display stel je het ideale fietsritme in en vervolgens anticipeert het systeem zelf op veranderingen in de omgeving. Ga je  berg op, dan wordt de weerstand verminderd, fiets je berg af, dan schakelt de fiets automatisch naar een hogere versnelling over. Zodra je echter stilstaat, schakelt het systeem de versnelling meteen terug zodat je later opnieuw comfortabel op gang komt.

Wilt u uw Qwic Premium Inter  Auto 65 NM middenmotor verzekeren dat kan bij ons met een ANWB/Unigarant fietsverzekering, of wilt u uw nieuwe e-bike financieren dat kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex.

Voor uitgebreide informatie en deskundig advies over de Qwic Premium i Auto e-bikes en wat de voordelen zijn van een 805Nm middenmotor met rotatie- en krachtsensor kom dan naar

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)

tel. 0481-464569           www.wheels2drive.nl             info: wheels2drive.nl    en maak een afspraak!

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Voor de Qwic E-bike Premium i Auto met 65 Nm middenmotor herenmodel in de kleur: Jet Black met een 65 Nm middenmotor met kracht- en rotatiesensor en accu verwerkt in het frame van de fiets.  komt u naar Wheels2Drive Tweewielers uw Qwic dealer sinds 2012. Er is ook een Premium i+ Auto met een nog krachtiger 80 Nm middenmotor.

Voor reparatie, onderhoud van uw Qwic e-bike en een ANWB/Unigarant fietsverzekering.

Bijzonderheden van de Qwic Premium i Auto 65 Nm elektrische fiets zijn: accu verwerkt in fietsframe, 65 Nm middenmotor met rotatie-én krachtsensor, hydraulische schijfremmen en traploze automatische naafversnelling.

Deze e-bike beschikt over een Full colour display is een volledig door Qwic ontworpen display. Naast het bedienen van de e-bike, lees je in een duidelijk overzicht jouw tripinformatie af en maak je gebruik van uitgebreide functies.

Financieren kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex, zie onze website:

www.wheels2drive.nl, home page/categorie: Qwic E-bikes/Financieren - Fietsflex.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!