MENU

×

QWIC Qwic E-bike Premium i MN7+ Dames Middenmotor Jet Black en 400Wh accu

Specificaties

 MERK, SERIE, TYPE  :  QWIC, Premium i-MN7+    Comfort
 MOTOR  :  Middenmotor 80 Nm met rotatie- én krachtsensor
 BEDIENING/DISPLAY  :  Full colour display
 VERSNELLING  :  Naafversnelling 7-speed
 REMMEN  :  Schijfremmen hydraulisch
 KLEUR  :  Jet Black        (in meer kleuren leverbaar)
 INSTAPHOOGTE  :  M - 48 cm.,  L - 54 cm.
 FRAMEMATEN  :  Dames:  M en L     
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  2.999,00  met 400 wh accu bereik gem. 75 km.
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  3.199,00  met 540 Wh accu  bereik  gem. 95 km.

 

Beschrijving

De Qwic Premium i MN7+ damesmodel in de kleur: Jet Black en accu verwerkt in het fietsframe en een lage instap, beschikt over een 80 Nm middenmotor met rotatiesensor deze registreert de draaiing van de trapas en meet het aantal keren dat je pedalen een bepaalde tijd ronddraaien. Vanaf een bepaalde frequentie schakelt de motor de trapondersteuning in maar ook over een krachtsensor deze stuurt samen met de rotatiesensor signalen naar de motor zodra je begint te trappen. De krachtsensor meet daarnaast ook met hoeveel kracht je aan het fietsen bent en geeft je zo extra ondersteuning wanneer je dat goed kunt gebruiken, bijvoorbeeld heuvel op. 

Wilt u uw Qwic Premium Inter MN7+ verzekeren dat kan bij ons met een ANWB/Unigarant fietsverzekering, of wilt u uw nieuwe e-bike financieren dat kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex.

Voor uitgebreide informatie en deskundig advies over de Qwic Premium i MN7+ e-bikes en wat de voordelen zijn van een 65Nm middenmotor met rotatie- en krachtsensor kom dan naar

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) tel. 0481-464569          

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Voor de Qwic E-bike Premium i MN7+ damesmodel in de kleur: Jet Black met een 80 Nm middenmotor met kracht- en rotatiesensor en accu verwerkt in het frame van de fiets en desondanks lage instaphoogte.  komt u naar Wheels2Drive Tweewielers uw Qwic dealer sinds 2012.

Voor reparatie, onderhoud van uw Qwic e-bike, goedgekeurd kettingslot, fetshelm en een ANWB/Unigarant fietsverzekering.

Bijzonderheden van de Qwic Premium i MN7+ elektrische fiets zijn: accu verwerkt in fietsframe, 80 Nm middenmotor met rotatie-én krachtsensor, hydraulische schijfremmen, naafversnelling 7-speed. Deze e-bike beschikt over een Full colour display is een volledig door Qwic ontworpen display. Naast het bedienen van de e-bike, lees je in een duidelijk overzicht jouw tripinformatie af en maak je gebruik van uitgebreide functies.

Financieren kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex, zie onze website: www.wheels2drive.nl, home page/categorie: Qwic E-bikes/Financieren - Fietsflex.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel     ---                Open van: dinsdag tot en met zaterdag                            --- Maandags gesloten