MENU

×

QWIC Qwic E-bike Premium MN7D+ Dames Middenmotor Khaki Green 625Wh accu

Specificaties

 MERK, SERIE, TYPE  :  QWIC, Premium  MN7D+  Comfort  --Ons topmodel--
 MOTOR  :  Middenmotor 65 Nm met rotatie- en krachtsensor
 BEDIENING/DISPLAY  :  Full colour   (display met uitgebreide functies)
 VERSNELLING  :  Naafversnelling 7-speed
 REMMEN  :  Schijfremmen hydraulisch
 KLEUR  :  Kahki Green      (in veel kleuren leverbaar)
 INSTAPHOOGTE dames  :  42,5 cm.  --   laag en breed
 FRAMEMATEN  :  Dames:  M - 49 cm  
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  2.399,00  met 625 Wh accu  bereik  gem. 100 km.
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €  :  2.499,00  met 756 Wh accu  bereik  gem. 120 km.

* De MN7D+ is in maat S,M en L leverbaar in bijv. Midnight blue

Beschrijving

De MN7D+ heel veel E-bike voor uw geld!! De Qwic Premium MN7D + met 65 Nm middenmotor, 625 Wh accu rotatie en kracht sensor en full colour display, een  volledig door Qwic ontworpen display, naast het bedienen van de e-bike, lees je o.a. jouw tripinformatie af. Uiteraard beschikt de MN7D+ over een naafversnelling, een systeem dat geheel verwerkt is in de naaf van het achterwiel. Een Qwic e-bike met naafversnelling is duurzaam en behoeft weinig tot geen onderhoud. De hydraulische schijfremmen zorgen voor een betrouwbare en sterke remkracht. De 65 Nm middenmotor voorzien van rotatie-én krachtsensor bevindt zich bij de trapas dit zorgt voor een ideale gewichtsverdeling, wat leidt tot een hogere stabiliteit.

Deze Qwic MN7D+ wordt geleverd met 2 jaar Qwic garantie op frame en accu.

Waarom de accu onder de bagagedrager? U krijgt daardoor een bredere instap (in het frame) en  een groter model accu, die u meer accucapaciteit 625 Wh. geeft en daardoor een grotere actieradius. dus meer kilometerplezier.

Voor uitgebreide informatie en deskundig advies over de Qwic Premium MN7D+ e-bikes en wat de voordelen zijn van een 65Nm middenmotor met rotatie- en krachtsensor kom dan naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  tel. 0481-464569          

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Ook voor de Qwic E-bike Premium MN7D+ komt u naar Wheels2Drive Tweewielers uw Qwic dealer sinds 2012 en nu.

Voor reparatie, onderhoud van uw Qwic e-bike, een ANWB/Unigarant fietsverzekering, Art 2 kettingslot of fietshelm.

 

Bijzonderheden van de Qwic Premium MN7D plus elektrische fiets zijn: 65 Nm middenmotor met rotatie-én krachtsensor, walk assist, Full colour display met meerdere opties, tripinformatie, accucapaciteit in procenten, 625 Wh acuc, lage en brede instap 2 jaar garantie op accu, e.e.a. volgens de Qwic gestelde garantievoorwaarden, hydraulische schijfremmen, 7-speeds Nexua naafversnelling.

Financieren kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex, zie onze website:

www.wheels2drive.nl, home page/categorie: Qwic E-bikes/Financieren - Fietsflex.

Wilt u uw Qwic Premium MN7D+ verzekeren dat kan bij ons met een ANWB/Unigarant fietsverzekering, of wilt u uw nieuwe e-bike financieren dat kan ook wij werken namelijk samen met Fietsflex.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel  tel.;  0481-464569    OPEN van Dinsdag tot en met Zaterdag  --            Maandags gesloten