MENU

×

Vespa Vespa Primavera 50 4T EURO 4 25km/45km NIEUW Model

Specificaties

 

MERK  :  VESPA  
TYPE  :  Primavera 50, 4 takt, EURO 4, rst2018
KLEUR  :  Rood  (meer kleuren leverbaar zie elders op de site)
UITVOERING  :  25 km. p/u. (Snor, blauw kenteken)
   :  45 km. p/u. (Brom, geel kenteken, met helmplicht)
CILINDERINHOUD  :  49 cc
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.509,00 (exclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.709,00 (Inclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
     Ook voor een Vespa scooter kunt u uitstekend 
     terecht bij Wheels2Drive Tweewielers

Beschrijving

GROENE TECHNOLOGIE VESPA PRIMAVERA

De technologie van de Vespa Primavera staat vooraan voor wat betreft kwaliteit en veiligheid: nieuw dashboard met boordcomputer, LED verlichting en 11 inch voor-en achterwielen. Alle motoren dragen bij aan vermindering van verbruik en uitstoot, hetgeen ook onze planeet ten goede komt. De Vespa Primavera is verkrijgbaar in de kleuren: wit, rood, blauw en zwart  en in de uitvoering 25 km. (snor) en 45 km. p/uur (brom). Voor meer informatie over Piaggio/VESPA scooters gaat u naar: 

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) 

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten

Tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl

Ons team heet u van harte welkom, wij nemen de tijd voor u onder het genot van een kop koffie of thee

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Uiteraard repareert Wheels2Drive Tweewielers ook Piaggio scooters en bromfietsen, wij halen uw defecte scooter op in de hele regio.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan ook originele Piaggio/Vespa onderdelen, maar ook accessoires zoals windschermen en ledverlichting voor uw Vespa of Zip.

Voor verdere informatie omtrent deze scooters kijkt u op deze site onder het onderdeel (categorie) scooters maar nog beter is: kom naar onze winkel om ze te bekijken.
 
Wij helpen u graag om de juiste scooter of brommer uit te zoeken, u bent van harte welkom. Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, (naast de nieuwe ALDI), tel.: 0481-464569,   www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten