MENU

×

Vespa Vespa Primavera 50 4T EURO 5 25km/45km

Sale

Specificaties

 

MERK  :  VESPA  
TYPE  :  Primavera 50, 4 takt, EURO 5 (nieuwe uitvoering)
KLEUR  :  Rood  (meer kleuren leverbaar zie elders op de site)
UITVOERING  :  25 km. p/u. (Snor, blauw kenteken)
   :  45 km. p/u. (Brom, geel kenteken, met helmplicht)
CILINDERINHOUD  :  49 cc
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.669,00 (exclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.869,00 (Inclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
Financiëren klik dan  :   http://https://www.wheels2drive.nl/financieren
     Maak een afspraak en bel 0481-464569

Beschrijving

GROENE TECHNOLOGIE VESPA PRIMAVERA Euro 5. De technologie van de Vespa Primavera staat vooraan voor wat betreft kwaliteit en veiligheid: nieuw dashboard met boordcomputer, LED verlichting en 11 inch voor-en achterwielen. Alle motoren dragen bij aan vermindering van verbruik en uitstoot, hetgeen ook onze planeet ten goede komt. De Vespa Primavera is verkrijgbaar in de kleuren: wit, rood, blauw en zwart  en in de uitvoering 25 km. (snor) en 45 km. p/uur (brom). 

Wilt u deze Vespa financiëren dat kan, klik dan op deze link: https://www.wheels2drive.nl/financieren en kijk wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie over Piaggio/VESPA scooters gaat u naar: 

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) 

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag en op AFSPRAAK en bel 0481-464569 e-mail: info@wheels2drive.nl 

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

€ 4.069,00

€ 3.869,00


Verdere beschrijving

Uiteraard repareert Wheels2Drive Tweewielers ook VeSPA/Piaggio scooters en bromfietsen, wij halen uw defecte scooter op in de hele regio.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan ook originele Piaggio/Vespa onderdelen, maar ook accessoires zoals windschermen en ledverlichting voor uw Vespa of Piaggio Zip.

Voor verdere informatie omtrent deze scooters kijkt u op deze site onder het onderdeel (categorie) scooters maar nog beter is: kom naar onze winkel om ze te bekijken.
 
Wij helpen u graag om de juiste scooter of bromfiets uit te zoeken, u bent van harte welkom. Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, (naast de ALDI), tel.: 0481-464569,   www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag

Maandags gesloten