MENU

×

Peugeot Peugeot Django Windscherm Laag 32,5 cm. met beugels

Specificaties

MERK   :   PEUGEOT
TYPE   :   Django
OMSCHRIJVING   :   Windscherm Laag 32,5 cm. wordt geleverd
      met een set metalen bevestigingsbeugels
KLEUR   :   Blank, transparant kunststof
BESTELNUMMER   :   M1PG530-DJA-OGM
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :   129,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en bestel dit
  • windscherm vooraf, dan monteren wij het GRATIS op uw scooter

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt een tweetal windschermen voor uw PEUGEOT Django scooter, ieder scherm wordt geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  PEUGEOT windschermen in diverse uitvoeringen in twee hoogtematen, het hoge windscherm is leverbaar in twee kleuren bevestigingsbeugels (grijs en zwart, zie elders op onze site), maar wilt u een laag of zelfs klein scherm voor uw PEUGEOT Django scooter dan kan dat ook, maar hoe lager het scherm, hoe minder het dient als regen en windvanger.

Echter een laag windscherm is een prima blikvanger!

Een PEUGEOT windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, naast de ALDI, voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren echter ook  PIAGGIO en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ook ons assortiment elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Wij hebben een grote voorraad onderdelen zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en uiteraard:  onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.
  • U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel
  • of maak een afspraak via info@wheels2drive.nl   tel.: 0481-464569
  • Voor goed en deskundig advies!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.