MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee Active, RS, Kisbee Black Edition Windscherm Helder Hoog

Specificaties

OMSCHRIJVING Artikel   :  Windscherm helder Hoog 70 cm. met rand om scherm
     compleet met een set zwarte bevestigingsbeugels
MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Kisbee Active, Kisbee Basic, Kisbee RS, Black Edition
KLEUR   :  Blank, transparant
MATERIAAL   :  Kunststof
BESTELNUMMER   :  M1PG530-KIS-POL   
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  129,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt  Peugeot Scooters maar ook windschermen voor de Peugeot Kisbee Basic, Kisbee Active, Kisbee RS, en ook voor de Kisbee Black Edition scooters, deze worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Het transparante windscherm van 70 cm. hoog wordt geleverd compleet met een set bevestigingsbeugels.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw Peugeot Kisbee Basic, Kisbee RS of Kisbee Black Edition scooter, dit sluit namelijk precies aan bij deze scooter.

Maar hoe dan ook een Peugeot windscherm voor uw Kisbee  is een uiterst praktisch accessoire dus ook daar en voor tal van andere accessoires en Peugeot merkonderdelen kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, naast de ALDI, voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren echter ook  PIAGGIO en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ook ons assortiment elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO, zoals de Mini, TS en de Cux.

Wij hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Ook op Afspraak!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.