MENU

×

Peugeot Peugeot Speedfight 3 en 4 Windscherm laag smoke

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Speedfight 3 en Speedfight 4
OMSCHRIJVING   :  Windscherm Laag Smoke (bruin/grijs)
     wordt geleverd met een set bevestigingsbeugels
MATERIAAL   :  Kunststof
BESTELNUMMER   :  M1A0601
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  139,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen ook voor uw Peugeot Speedfight 3 en Speedfight 4 scooter, en deze worden geleverd met een complete bevestigingsset.Er zijn  PEUGEOT windschermen in diverse hoogtematen, wilt u echter een laag scherm voor uw Speedfight scooter dan kan dat ook, maar door zijn hoogte heeft dit meer een functie als blikvanger dan als windvanger.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw Peugeot Speedfight 3 of Speedfight 4 scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter. PEUGEOT levert bij de Speedfight 3 en Speedfight 4 scooters  een smokekleurig (bruin/grijs) windscherm, dit heeft de functie van een normaal windscherm, maar door de kleur werkt het ook als een “soort” zonnebril, echter die eigenschap heeft het ook bij donker weer.

Maar hoe dan ook een Peugeot Speedfight windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens  bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI), tel. : 0481-464569,   info@wheels2drive.nl      www.wheels2drive.nl

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, naast de ALDI, voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren echter ook  PIAGGIO en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ook ons assortiment elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Wij hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en uiteraard:  onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.
  • U bent van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haaderen (naast Aldi) bij Bemmel
  • of maak een afspraak via info@wheels2drive.nl   tel.: 0481-464569
  • Voor goed en deskundig advies!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.