MENU

×

Peugeot Peugeot Windscherm Laag Vivacity New E-Vivacity Scooter

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Vivacity New en E-Vivacity
OMSCHRIJVING   :  Windscherm Laag 40 cm.
     compleet met bevestigingsset
KLEUR   :  Blank, transparant
BESTELNUMMER   :  M1PG530-VIV-POS
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  129,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt ook windschermen voor Peugeot Vivacity New en E-Vivacity scooters, deze worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  Peugeot  windschermen in 2 hoogtematen, dus wilt u een laag scherm voor uw Vivacity New scooter dan kan dat ook, maar door zijn hoogte vangt een laag windscherm minder wind dan het hogere (60 cm.) scherm.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw Peugeot Vivacity New scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Maar hoe dan ook een Peugeot windscherm voor uw Vivacity New en E-Vivacity is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

 

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld het merk: PEUGEOT, maar ook voor uw SYM, PIAGGIO, VESPA, Yameha scooter.  zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem/Elten/Elst/Zetten van Haalderen tot Nijmegen/Lent-Noord/Beuningen/Ooosterhout en van Haalderen tot aan Lobith en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.