MENU

×

Piaggio Piaggio Zip 2000 Windscherm Hoog transparant EU Scooter

Specificaties

 OMSCHRIJVING   :  Windscherm Hoog plm. 70 cm.  EU (orig. model)
     compleet met bevestigingsbeugels
TYPE SCOOTER   :  Piaggio Zip 2000
     ook te gebruiken voor AGM en RIVA retro scooters
KLEUR   :  Transparant
MATERIAAL   :  GS acryl, Kunststof
BESTELNUMMER   :  P341584
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  99.95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire bij ons monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt ook windschermen voor Piaggio Zip scooters, deze worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Het scherm kan ook gemonteerd worden op retro scooters, zoals: AGM en Riva.

Het transparante kunststof windscherm van plm. 70 cm. hoog wordt geleverd kompleet met een set bevestigingsbeugels, er is voor uw Piaggio Zip ook een hoog smoke (getint) windscherm, zie op deze site onder de categorie: scooter accessoires-onderdelen/windschermen.

Let wel een smokekleurig (getint) windscherm werkt als een soort zonnebril!

Een windscherm voor uw scooter is een praktisch accessoire, dus ook voor een windscherm en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld het merken: SYM, PIAGGIO, VESPA, TOMOS, KYMCO en TOMOS, zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.