MENU

×

Kymco Kymco New Like 4t euro 4 25 km p/u en 45 km p/u.

Sale

Specificaties

 MERK   :  Kymco
 TYPE   :  New LIKE  4 takt EURO 4  (in prijs verlaagd)
 UITVOERING   :  25 km. p/u. (snor, blauw kenteken) 
     45 km. p/u. (brom, geel kenteken met helmplicht)
 KLEUR   :  Rood helder  (meerdere kleuren leverbaar, zie onze site)
 CYLINDERINHOUD   :  49,5 cc.
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.099,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.298,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
 EXTRA te bestellen   :  Windscherm, klapdrager en/of sierbeugels

 

Beschrijving

De nieuwe elegante Kymco New Like heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes. De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat. De verlichting van de Like zal bestaan uit LED-verlichting rondom, die een bepaalde betovering aan het moderne design toevoegd. De amber-kleurige knipperlichten zijn in diamant-vorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker.

Verder zal de Like beschikken over een USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank en achter een trommelrem.

De New Like 45i is in de volgende kleuren leverbaar; Deep Ocean Blue, Mat Metallic Zilver, Zwart, Helder Rood en Wit. (Let op: Alle uitvoeringen worden standaard zonder windscherm, klapdrager en valbeugelset geleverd, deze accessoires kunt u tegen meerprijs bestellen!)

ScooterXpress heeft de New Like 45 getest en hun bevindingen gedeeld in het juni nummer van 2018.

Voor Kymco scooters, kom naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi)  

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak!

Maandags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

€ 2.099,00

€ 2.099,00


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

 

Maandags gesloten