MENU

×

Kymco Kymco New Like 50 4t euro 5 25 km p/u en 45 km p/u.

Specificaties

 MERK   :  Kymco    
 TYPE   :  New Like 4 takt Euro 5   (injectie)   
 UITVOERING   :  25 km. p/u. (snor, blauw kenteken) 
     45 km. p/u. (brom, geel kenteken met helmplicht)
 KLEUR   :  Deep ocean blue / blauw (meer kleuren leverbaar)      
 CYLINDERINHOUD   :  49,5 cc.
 ONTSTEKING   :  ECU
 INJECTIE   :  Elektronische injectie
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.599,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.798,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.948,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
                      en verhoging transportkosten)

 

Beschrijving

De nieuwe elegante Kymco New Like 4t Euro 5 injectie heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes.De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO-5 motor is de Like ook nog eens super stil.

De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat. High rigidity frame ontwerp: de dubbele voorstang framebuis zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort. De verlichting van de Like zal bestaan uit LED-verlichting rondom, de amber-kleurige knipperlichten zijn in diamant-vorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker en zal de New Like  E5 beschikken over een USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank en achter een trommelrem.

U wilt de New Like financiëren, klik dan op https://www.wheels2drive.nl/financieren vul het formulier in en bekijk welk financiëringsvoorstel voor u het beste is. 

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, Kom of  maak een afspraak via e-mail: info@wheels2drive.nl of bel: 0481 – 464569

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, SYM, PEUGEOT verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO en VESPA, maar ook voor elektrische scooters. Wij hebben tal van originele merkonderdelen en accessoires op voorraad, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, tot Lent en Nijmegen en tot aan Zetten, tot Lobith-Zevenaar en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding op, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel  of maak een afspraak via    info@wheels2drive.nl   of     bel.: 0481-464569   

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.