MENU

×

Kymco Kymco New Like 50 4t euro 5 25 km p/u en 45 km p/u.

Specificaties

 MERK   :  Kymco    
 TYPE   :  New Like 4 takt Euro 5   (injectie)   
 UITVOERING   :  25 km. p/u. (snor, blauw kenteken) 
     45 km. p/u. (brom, geel kenteken met helmplicht)
 KLEUR   :  Deep ocean blue / blauw (meer kleuren leverbaar)      
 CYLINDERINHOUD   :  49,5 cc.
 ONTSTEKING   :  ECU
 INJECTIE   :  Elektronische injectie
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.698,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.898,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)

 

Beschrijving

De nieuwe elegante Kymco New Like injecie heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes. De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO-5 motor is de Like ook nog eens super stil. Aandachtspunten: horizontale motorsteun zorgt ervoor dat stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat. High rigidity frame ontwerp: de dubbele voorstang framebuis zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort.

De verlichting van de Like zal bestaan uit LED-verlichting rondom, De amber-kleurige knipperlichten zijn in diamantvorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker. Remmen voor: schijf 220 mm.  Remmen achter: trommel 110 mm.

Verder zal de Like beschikken over een USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank en achter een trommelrem. 

De New Like 25i en 45i is in de volgende kleuren leverbaar; Deep Ocean Blue en Helder Rood. Daarnaast leveren wij nog een drietal New Like 45i Special Editions.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, Kom of  maak een afspraak via e-mail: info@wheels2drive.nl of bel: 0481 – 464569

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 16 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van KYMCO, SYM, PEUGEOT en ELEKTRISCHE scooters van SUPER SOCO, YADEA, ECOOTER, GOCCIA en SYM maar verkopen en repareren alle A-merken en stylen uw VESPA Sprint of PIAGGIO ZIP scooter geheel naar wens. Hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen Arnhem/Elst/Huissen, van Haalderen tot Nijmegen/Beuningen/Lent, en van Haalderen tot aan Doornenburg, kortom alle plaatsen in onze regio. Onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en ook Elektrische Scooters 
  • verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.
  • U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op de   website:   www.wheels2drive.nl  of bel.: 0481-464569  -   e-mail: info@wheels2drive.nl
  • Wij nemen de tijd voor u!

Voor onze openingstijden, e.d. kijkt u op onze site (bijv. onder de Categorie / Contact. 

Open van dinsdag tot en met zaterdag                                                Maandags gesloten