MENU

×

Kymco Kymco New Super 8 R 4takt Euro 5 45km p/u.

Specificaties

MERK   :   KYMCO
 TYPE   :   Super 8 Street 4 takt Euro 5 
 UITVOERING   :   45 km p/u., Brom, Geel, kenteken met helmplicht
 KLEUR   :   Matt black
 BRANDSTOF SYSTEEM   :   Electronische injectie
 BANDEN voor/achter   :   14 inch
 CYLINDERINHOUD   :   50 cc
 PRIJS INCL. B.T.W.   €             :   2.399,00      exclusief rijklaar/kentekenkosten
 PRIJS INCL. B.T.W.   €   :   2.598,00     inclusief  rijklaar/kentekenkosten
      Kom of bel naar Wheels2Drive Tweewielers voor 
      goed en eerlijk advies

Beschrijving

Beproefde betrouwbaarheid met een dynamisch rijgedrag en sportieve styling. Dat is wat je krijgt bij een Kymco sportscooter. De vernieuwde Kymco Super8 Street 50 4takt EURO 5 geeft de concurrentie het nakijken wat sportiviteit betreft, en de combinatie die Kymco maakt met de Super8 Street (een sportscooter met Euro4 4-takt techniek) is revolutionair. Het heeft als resultaat dat prestaties prima kunnen worden gecombineerd met een laag benzineverbruik; het beste van twee werelden!

Dynamisch rijgedrag is bij de Super8 Street vanzelfsprekend en dat heeft deze scooter mede aan zijn grote 14 inch wielen te danken. Die staan garant voor een stabiel weggedrag.

Leverbaar in 45 km/h uitvoering.

Voor goede informatie omtrent Kymco scooters gaat u of belt u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi), e-mail: info@wheels2drive.nl  Bel: 0481-464569

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, SYM, PEUGEOT, verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO en VESPA en ook elektrische scooters van SUPER SOCO. Wij hebben tal van originele merkonderdelen en accessoires op voorraad, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, tot Lent en Nijmegen en van Haalderen tot Zetten en van Haalderen tot Lobith en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

e-mail: info@wheels2drive.nl          of bel: 0481-464569       Ook op afspraak!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.