MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee Black Edition 50 4t Euro 5 25/45 km. p/u.

Specificaties

 MERK:  :   PEUGEOT 
 TYPE:  :   Kisbee Black Edition 4 takt EURO 5
 UITVOERING  :   25 km. p/uur (blauw kenteken, snor)
      45 km. p/uur (geel kenteken, met helmplicht)
 KLEUR  :   Matt Black
 CILINDERINHOUD  :   49,9 cc.
 ARTIKELNR.  :   PeugKisbeeBlackEditEuro5
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.349,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.598,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Wij helpen u graag bij het kiezen van uw Peugeot scooter

Helmplicht per 1-1-2023 ook voor uw snorscooter (blauw kenteken 25 km. p/u.) wij hebben

een grote voorraad

Beschrijving

De Peugeot Kisbee Black Edition 50 4takt EURO 5 heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een stoere kleur. De Kisbee Black Edition vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee Black Edition mooi in eenvoud en een prettig metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer. Onder het zadel zit een opbergvak waarin een integraalhelm kan worden opgeborgen, terwijl op de vlakke vloerplaat veilig een extra tas kan worden meegenomen.

Met deze scooter kom je meer dan goed voor de dag! 

Ook voor Peugeot Scooters ga je naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi)   of bel je:  0481 - 464569  of e-mail je: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten                   Onze website is 24 uur per dag open, 7 dagen per week

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO en elektrische scooters van SUPER SOCO, Ecooter, AGM Goccia, YADEA en de kleine compacte Agm Goccia, stylen uw VESPA Sprint of PIAGGIO ZIP scooter geheel naar wens. Hebben een grote voorraad originele onderdelen maar ook helmen van MT, en Vito, onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Beuningen, Nijmegen, Lent-Noord, Oosterhout, van Haalderen tot aan Elst en Arnhem, van Haalderen tot aan Lobith, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters
  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (brom) scooters 
  • verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op  de website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569 --  Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.