MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee Active, RS, Black Edition Windscherm Smoke Hoog

Specificaties

 OMSCHRIJVING Artikel   :  Windscherm SMOKE Hoog 70 cm.
     compleet met zwarte bevestigingsbeugels
 MERK   :  Peugeot
 TYPE SCOOTER   :  Kisbee Basic, Active, Kisbee RS, 
     Kisbee black Edition
 KLEUR   :  Smoke, blauw/grijs getint
 MATERIAAL   :  Acryl, kunststof
 BESTELNUMMER   :  M1PG530-KIS-SML
 PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  133,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel is A-dealer van Peugeot scooters en verkoopt ook windschermen voor Peugeot Kisbee Basic, Kisbee Active, Kisbee RS en de Kisbee Black Edition scooters, deze worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn Peugeot Kisbee windschermen in twee kleuren, transparant en smoke (blauw/grijs getint), dit heeft de functie van een normaal windscherm, maar door de kleur werkt het als een “soort” zonnebril, echter die eigenschap heeft het ook bij donker weer.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw Peugeot scooter dit sluit namelijk precies aan/om  het stuur van uw scooter.

Maar hoe dan ook een Peugeot windscherm voor uw Kisbee, Kisbee RS en Kisbee Black Edition is een veen praktisch accessoire, voor tal van andere accessoires en originele Peugeot onderdelen kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI), tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl  --   Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag    --   Maandags gesloten.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld het merken: PEUGEOT.  zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij halen in de regio uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op Afspraak       --                Maandags gesloten.