MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee Streetzone 50 4t Euro 5 Zwart 25/45 km. p/u.

Specificaties

 MERK:  :   PEUGEOT
 TYPE:  :   Kisbee Streetzone 4 takt EURO 5
 UITVOERING  :   25 km. p/uur (blauw kenteken, snor)
      45 km. p/uur (geel kenteken, met helmplicht)
 KLEUR  :   Pearly black/Mad Black  (mat zwart)
 CILINDERINHOUD  :   49,9 cc.
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.399,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.598,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.698,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten/
                       en verhoging transportkosten)
 Wij helpen u     graag bij het kiezen van uw Peugeot scooter

 

Beschrijving

De Peugeot Streetzone mag zich zonder twijfel de meest stoere scooter noemen. Het bewijs? Het naked stuur met een digitaal dashboard, een gril set rondom de verlichting voor & achter en robuuste ballonbanden die zorgen voor maximale grip. Op deze Peugeot scooter wil je gezien worden!  Lange personen kunnen met gemak hun benen kwijt onder het stuur en kleine personen kunnen met gemak met de voeten aan de grond. 
De Peugeot Streetzone is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie. Is deze scooter iets voor jou?

Met deze stoere Peugeot Streetzonee scooter kom je super voor de dag! 

Ook voor Peugeot Scooters ga je naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi)   of bel je:  0481 - 464569  of e-mail je: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten                   Onze website is 24 uur per dag open, 7 dagen per week

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO en elektrische scooters van SUPER SOCO, ecooter en de kleine compacte Agm Goccia, stylen uw VESPA Sprint of PIAGGIO ZIP scooter geheel naar wens. Hebben een grote voorraad originele onderdelen maar ook helmen van MT, en Vito, onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Beuningen/Nijmegen/Lent-Noors/Oosterhout, van Haalderen tot aan Elst en Arnhem, van Haalderen tot aan Lobith, voor verkoop van nieuwe en gebruikte scooters, onderdelen en uiteraard voor: reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op  de website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569    Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.