MENU

×

Vespa Vespa Primavera Touring 50 4T EURO 4 25km/45km.

Specificaties

MERK  :  VESPA 
TYPE  :  Primavera 50, 4 takt, EURO 4 
KLEUR  :  Blauw mat (blu energia) (meer kleuren leverbaar)
UITVOERING  :  25 km. p/u. (snor, blauw kenteken)
   :  (NIET leverbaar in 45 km. p/u. brom uitvoering!)
CILINDERINHOUD  :  49 cc
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.869,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS INCL. BTW.  €  :  4.169,00 (Inclusief kenteken/rijklaarkosten)
EXTRA bestellen  :  Windscherm/ achterdrager/sierbeugels 
     Ook voor een Vespa scooter kunt u uitstekend 
     terecht bij Wheels2Drive Tweewielers
     Haalderen/Bemmel (naast Aldi)

Beschrijving

GROENE TECHNOLOGIE VESPA PRIMAVERA  EURO 4 De technologie van de Vespa Scooters staat vooraan voor wat betreft kwaliteit en veiligheid. Alle motoren dragen bij aan vermindering van verbruik en uitstoot, hetgeen ook onze planeet ten goede komt. De Vespa Primavera Blauw (Blue energia) met euro 4 technologie is leverbaar in 25 km. en 45 km. p/uur uitvoering,

Voor meer informatie over VESPA scooters gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87 a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) 

  • Open van Dinsdag tot en met Zaterdag

Maandags gesloten

Tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl

Ons team heet u van harte welkom, wij nemen de tijd voor u onder het genot van een kop koffie of thee

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel repareert en verkoopt ook Vespa en Piaggio snorscooters en bromscooters, wij halen uw defecte scooter in de hele regio op.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan ook de originele Piaggio/Vespa onderdelen, maar ook accessoires zoals: windschermen en ledverlichting voor uw Vespa Primavera, Sprint, Touring of Piaggio Zip.

Voor verdere informatie omtrent deze scooters kijkt u op deze site onder het onderdeel (categorie) scooters maar nog beter is: kom naar onze winkel om ze te bekijken.
 
Wij helpen u graag om de juiste scooter of brommer uit te zoeken, u bent van harte welkom. Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, (naast de nieuwe ALDI), tel.: 0481-464569,   www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag

Maandags gesloten