MENU

×

Vespa Vespa Primavera Touring 50 4T EURO 5 25km/45km.

Sale

Specificaties

MERK  :  VESPA            Nieuwe uitvoering
TYPE  :  Primavera Touring 50, 4 takt, EURO 5  standaard met
     verchroomde klapdrager voor  (foto wijkt af!)
KLEUR  :  Bruin Metallic (ook leverbaar in donker groen, zie deze site)
UITVOERING  :  25 km. p/u. (snor, blauw kenteken)
   :  45 km. p/u. (brom, geel kenteken, helmplicht)
CILINDERINHOUD  :  49 cc
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.869,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS INCL. BTW.  €  :  4.069,00 (Inclusief kenteken/rijklaarkosten)
EXTRA bestellen  :  Windscherm (zoals op foto), achterdrager
Financiëren klik dan op  :  https://www.wheels2drive.nl/financieren

Beschrijving

http://www.wheels2drive.nl/financierenDeze Euro 5 Vespa Primavera Touring 50 cc 4takt in de kleur bruin (steenrood) Rosso vignola moet u zien, beslist de moeite waard. Bovendien wordt deze Vespa Primavera Touring geleverd in een Euro 5 uitvoering, helemaal aangepast aan de nieuwste wettelijke eisen op het gebied van milieu.

Natuurlijk heeft deze Vespa weer de vertrouwde uiterlijke kenmerken van de Primavera zoals een ronde koplamp en ronde spiegels en is de touring uitgerust met een verchroomde bagagerek op het voorfront en een achterdrager.

De Primavera Touring is uitgerust met de nieuwe I-get Euro 5 motor, aluminium vijfspaaks design wielen. Het voor en het achterwiel is 12 "inch dit voor meer stabiliteit, veiligheid en grip op alle soorten wegdekken, ook is deze Primavera voorzien van LED verlichting zowel het achterlicht als de koplamp.

Wilt u deze scooter financiëren klik dan op https://www.wheels2drive.nl/financieren

Voor goede informatie over Vespa scooters gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel of maak een afspraak en e-mail naar: info@wheels2drive.nl of bel  0481-464569

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

€ 4.269,00

€ 4.069,00


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend, ook voor VESPA scooters wij hebben steeds  tal van modellen Vespa's in onze winkel staan.

In onze winkel en magazijn vindt u tevens vele originele VESPA onderdelen en accessoires, zoals: windschermen, sierbeugels achterdragers en led verlichting.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, Lent en Nijmegen, tot aan Zetten en van Haalderen tot aan Zevenaar en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek, onze hoofdactiviteiten zijn:

Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor en brom) scooters/Verkoop van onderdelen en accessoires/Onderhoud en Reparatie/Schade Taxatie en Schadeafhandeling/Verzekering ANWB/UNIGARANT/Ophaaldienst met eigen bus/Financieren van scooters Scooterflex en Qwic E-bikes Fietsflex/Inkoop van scooters/Verkoop van Qwic elektrische fietsen.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom in haar zaak in Haalderen (naast Aldi)

Voor service en kwaliteit!  Wij werken ook op AFSPRAAK email: info@wheels2drive.nl of BEL 0481-464569! 

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten