MENU

×

Helm E-City Glans Zwart-Geel Snorscooter 25 km p/u Speed pedelic Vito

Specificaties

OMSCHRIJVING   :   Helm E-City Snorfiets, Snorscooter 25 km. p/u, Speed Pedelic,
     maar ook voor uw E-Bike
MERK   :  Vito
KEUR helm   :  NTA 8776
TYPE Helm   :  Pedelic helm voorzien van led verlichting achter, ventilatieopeningen
KLEUR   :  Zwart mat met rode rand onderaan de helm
GEWICHT   :  380 gram
MATERIAAL   :  kunststof
BESTELNUMMER        M   :  A411253S/M    (55 - 58 cm. hoofdomvang)
BESTELNUMMER        L   :  A411253L/XL   (58 - 61 cm. hoofdomvang)
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :   73,80
Verzenkosten Nederland  €   :     7,25

Per 1-01-2023 dient u (en uw medepassagier) een helm te dragen op uw scooter/snorfiets 25 km. p/uur

 

Beschrijving

Kies je maat en het daarbij behorende bestelnummer! Nu op voorraad, de helm is verkrijgbaar in 2 maten, t.w.: S/M en L/LX. Deze lichte Pedelic helm  in zwart glanzend met rode onderrand is ook geschikt voor uw snorscooter of snorfiets (blauw kenteken) 25 km. p/uur om u nog beter zichtbaar te maken in het verkeer is de helm voorzien van ledverlichting aan de voor- en achterkant, de accu van de led lampjes is gemakkelijk op te laden met behulp van een computer en de meegeleverde USB-c kabel. De helm is voorzien van het NTA 8776 keurmerk. Bij deze helm kunt ook nog afneembare oorpads/wangkussens kopen en d.m.v. een knop aan de binnenkant van de helm kunt u de baleinen in de helm verstellen.

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak. Bent u een brildrager, houdt daar dan rekening mee.

Neem zorgvuldig de maat met behulp van een centimeter, meten net boven de oren en vooral niet té losjes.

Er is ook de Vito E-light speed pedelic met vizier, zie art.nr. 41A1257 of de Vito E-city speed pedelic maar in de kleur mat zwart, zie art.nr. 41A1254 ook deze helmen zijn geschikt voor uw, speed pedelic, gewone e-bike od snorscooter (blauw kenteken).

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een ECE gekeurde helm.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al een tiental jaren en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, SYM, KYMCO maar verkopen en repareren alle A-merken zoals: PIAGGIO en VESPA ook verkopen wij elektrische scooters van SUPER SOCO, Ecooter, Agm Goccia en YADEA  alsmede een groot aantal originele merkonderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem/Rijkerswoerd/Elst/Westeraam, van Haalderen tot Nijmegen/Beuningen/Lent/Lent-Noord, van Haalderen tot aan Lobith en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Ook voor een elektrische fiets van QWIC bent u al jaren bij ons aan het goede adres, QWIC een e-bike met pit ontworpen door Nederlandse ingenieurs, Binnenkort in onze winkel de Qwic e-bike Mira.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel