MENU

×

Sym Fiddle II Windscherm Extra Laag 22 cm. transparant

Specificaties

MERK   :  SYM
TYPE   :  Fiddle II
OMSCHRIJVING   :  Windscherm Extra Laag 22 cm. wordt geleverd
     compleet met een set bevestigingsbeugels
KLEUR   :  Transparant kunststof
BESTELNUMMER   :  M1SY530-ALA-OXS
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  129,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en bestel dit
  • windscherm vooraf, dan monteren wij het GRATIS op uw scooter

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt meerdere  windschermen voor uw SYM Fiddle II scooter, ieder scherm wordt geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  SYM Fiddle II windschermen in twee kleuren, transparant en smoke en in diverse maten, een laag scherm biedt natuurlijk niet zoveel bescherming als een hoog windscherm tegen wind en regen.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Fiddle II scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Maar hoe dan ook een SYM windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, naast de ALDI, voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren echter ook  PIAGGIO en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ook ons assortiment elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op haar website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569  

Wij nemen de tijd voor u en adviseren u graag bij uw keuze voor de goede scooter, onderdeel of accessoire!

Open van dinsdag tot en met zaterdag of maak een afspraak via info@wheels2drive.nl of bel: 0481-464569

Maandags gesloten