MENU

×

SYM SCOOTERS SYM Fiddle III (3) Windscherm laag 35 cm. transparant

Specificaties

 MERK scooter   :  SYM
 TYPE   :   Fiddle III (3)
 OMSCHRIJVING   :  Windscherm laag 35 cm. Helder
 Kleur   :  Transparant/Helder
 BESTELNUMMER   :   M1SY530-F13-OOM
 PRIJS EXCL B.T.W.  €   :  129,00
     
  Kom naar Wheels2Drive Tweewielers en laat dit, vooraf
  bij ons bestelde, accessoire GRATIS monteren 
     

 

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen voor SYM Fiddle III scooters, en worden geleverd met een complete set bevestigingsbeugels.

Er zijn  windschermen in diverse hoogtematen, echter hoe hoger het SYM Fiddle III windscherm, des te beter beschermt het u tegen insecten, rijwind en regen.

Sommige scooterrijders kiezen echter bewust voor een SYM laag scherm (variërend van 22cm./35cm.),  uit optisch oogpunt, 

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Fiddle scooter dit sluit namelijk precies om het stuur van uw scooter.

Maar hoe dan ook een SYM windscherm voor uw Fiddle is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel voor tweedehands en nieuwe scooters van SYM, KYMCO, PEUGEOT  PIAGGIO en VESPA. Ook voor elektrische scooters van ECOOTER en SUPER SOCO bent u aan het goede adres. Wij hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad.

Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen zij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Wheels2Drive beschikt over een eigen ophaaldienst en halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding in de regio op en heeft u schade aan uw scooter opgelopen dan kunnen zij de TAXATIE verzorgen en ontvangen de verzekeringsexpert zodat de schadekwestie zo snel mogelijk opgelost kan worden.

Tevens zijn zij dealer van Qwic Elektrische Fietsen, een fiets ontworpen door Nederlandse ingenieurs, de elektrische fiets met pit, een breed assortiment van sportief tot woon-werkverkeer en met een bereik van 35 km. tot 180 km.!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op Afspraak

Maandags gesloten, onze website is 24 uur per dag open.

 

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast ALDI, 

tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl