MENU

Ɨ

SYM SCOOTERS Sym Mio Windscherm Medium 56 cm transparant

Specificaties

 OMSCHRIJVING Artikel   :  Windscherm Laag 56 cm. transparant
     compleet met set metalen bevestigingsbeugels
 MERK en TYPE Scooter   :  SYM MIO (Niet voor de New Sym Mio Euro 4)
 KLEUR en Materiaal   :  Transparant, kunststof
 ARTIKELNUMMER    M1SY530-A7A-OOM
 PRIJS Inclusief B.T.W.   €   :  129,00

 Kom naar Wheels2Drive Tweewielers en laat dit vooraf bij ons bestelde

 windscherm GRATIS op uw SYM Mio monteren

ā€‹

 

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen voor SYM Mio scooters, zowel voor het oudere model Mio maar ook voor de New Mio Euro 4,  en worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  SYM Mio windschermen in diverse hoogtematen, wilt u echter een lager scherm voor uw Mio scooter dan kan dat ook, echter door zijn hoogte heeft dit meer een functie als blikvanger dan als windvanger.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Mio scooter dit sluit namelijk precies om het stuur van uw scooter.

 

Er zijn ook windschermen voor de SYM Mio New 50i, twijfelt u welk scherm bij uw scooter past, vraag ons er naar via e-mail of telefoon. 

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI), 

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO en elektrische scooters van SUPER SOCO, ecooter en de kleine compacte Agm Goccia, stylen uw VESPA Sprint of PIAGGIO ZIP scooter geheel naar wens. Hebben een grote voorraad originele onderdelen maar ook helmen van MT, en Vito, onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot Beuningen/Nijmegen/Lent-Noord/ Oosterhout van Haalderen tot aan Elst/Arnhem/Elten en van Haalderen tot aan Lobith, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters
  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (brom) scooters
  • en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op  de website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569   --  Wij nemen de tijd voor u!

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.