MENU

×

SYM SCOOTERS SYM New Mio Windscherm 70,5 cm Hoog Smoke

Specificaties

 OMSCHRIJVING   :  Windscherm Hoog 70,5 cm SMOKE wordt
     geleverd met bevestigingsbeugels
 MERK en TYPE Scooter    SYM NEW MIO i Euro 4
 KLEUR    Smoke (bruin/blauw)
 MATERIAAL    Kunststof
 ARTIKELNUMMER    M1SY530-FSA-SML
 PRIJS Inclusief BTW     €    129,00
     
     Kom naar onze winkel en laat het vooraf bestelde
     windscherm  GRATIS op uw scooter monteren

 

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen voor SYM Mio scooters, en worden geleverd met een complete set bevestigingsbeugels.

Er zijn  windschermen in diverse hoogtematen, echter hoe hoger het SYM windscherm, des te beter vangt het wind en regen.

U kunt een transparant windscherm kiezen, maar ook een windscherm in de kleur smoke, (alléén voor het nieuwe model MIO) een getint scherm dat werkt als een soort zonnebril.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Mio scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Een SYM windscherm voor uw Mio is een zeer praktisch accessoire, maar ook voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmelnaast ALDI al meer dan 10 jaar actief in de regio met Scooters, Nieuw en Gebruikt, voor Reparatie en Onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van SYM, KYMCO, PEUGEOT, Tomos, maar verkoopt ook A-merken scooters als: PIAGGIO en VESPA.

Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen zij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Wheels2Drive beschikt over een eigen ophaaldienst en halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding in de regio op en heeft u schade aan uw scooter opgelopen dan kunnen zij de taxatie verzorgen en ontvangen de verzekeringsexpert zodat de schadekwestie zo snel mogelijk opgelost kan worden.

Ook voor accessoires, helmen, handschoenen, etc.  en honderden onderdelen bent u bij hen aan het goede adres.

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond tot 20.00 uur.

Maandags gesloten, onze website is 24 uur per dag open.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen,

tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl