MENU

×

SYM SCOOTERS Sym Orbit II Windscherm Hoog 67 cm. Transparant

Specificaties

 OMSCHRIJVING Scooter   :  Windscherm Hoog 67 cm. wordt geleverd
     compleet met een set bevestigingsbeugels
 MERK   :  SYM
 TYPE   :  Orbit II   (ook voor de Orbit III en X-Pro bezorgscooter
 KLEUR   :  Transparant kunststof
 BESTELNUMMER   :  M1SY530-AAA-OOL
 PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  119,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en bestel dit
  • windscherm vooraf, dan monteren wij het GRATIS op uw scooter

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt een tweetal windschermen voor uw SYM Orbit II scooter, ieder scherm wordt geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  SYM Orbit II windschermen in twee hoogtematen, een Hoog scherm van 67 cm. maar wilt u echter een laag scherm voor uw SYM Orbit II scooter dan kan dat ook, maar hoe lager het scherm, hoe minder het dient als regen en windvanger.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Orbit II scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Maar hoe dan ook een SYM windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, naast de ALDI, voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren echter ook  PIAGGIO en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ook ons assortiment elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Wij hebben een grote voorraad onderdelen zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw snorscooter of bromscooter rijklaar te houden. 

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en uiteraard:  onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.
  • U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel
  • of maak een afspraak via info@wheels2drive.nl  of  bel naar 0481-464569
  • Voor goed en deskundig advies!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.