MENU

×

SYM SCOOTERS Windscherm SYM Mio 50 Hoog 72 cm. Hoog transparant

Specificaties

 MERK scooter   :   SYM
 TYPE   :   MIO 50  (niet voor de NEW MIO 50i Euro 4)
 ACCESSOIRE     Windscherm 72 cm. hoog met bevestigingsbeugels
 KLEUR   :   Transparant, helder kunststof
 BESTELNUMMER   :   M1SY530-A7A-BBL
 PRIJS INCL. BTW   €   :  133,00
     
  • Indien u het windscherm bij Wheels2Drive Tweewielers koopt
  • monteren wij het GRATIS op uw Sym, Mio scooter, 

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van windschermen voor SYM Mio scooters, ook voor het oudere model SYM Mio 50 als voor de Sym New Mio 50i Euro 4, en worden geleverd met een complete bevestigingsset. Twijfelt u welk model Sym Mio scooter u heeft raadpleeg ons dan per e-mail of telefonisch.

Er zijn  SYM Mio windschermen in diverse hoogtematen, en in transparante en smoke (bruin/grijze) uitvoering,  wilt u echter een laag scherm voor uw Mio scooter dan kan dat ook, maar door zijn hoogte heeft dit meer een functie als blikvanger dan als wind en insektenvanger.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw SYM Mio scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Maar hoe dan ook een SYM Mio windscherm is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel naast de ALDI, al meer dan 10 jaar een prima adres voor  Scooters alsmede Qwic Elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel waar wij op een oppervlak van 250 m2 een groot assortiment scooters van SYM, KYMCO, PEUGEOT,  PIAGGIO, VESPA maar ook diverse modellen elektrische scooters van Ecooter, Super SOCO, Yadea en de Agm Goccia, een klein model elektrische scooter. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor originele SYM onderdelen en van de hierboven genoemde merken scooters maar ook voor: DMP, MOKIX, NGK en Malossi.

U zult staan te kijken van het uitgebreide aanbod onderdelen dat wij op voorraad hebben. Is uw scooter defect, tegen een geringe vergoeding halen wij deze op in onze regio en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt.

Voor een scherpe prijs en goed advies omtrent de aankoop van uw nieuwe of tweedehands benzine of elektrische scooter, of voor een Qwic E-bike, elektrische fietsen ontworpen door Nederlandse ingenieurs en te koop in tal van modellen, zoals de welbekende Premium i serie, met accu in frame, rotatie en krachtsensor, 65 of 80 NM motor of de zeer gunstig geprijsde MN7D+.

Ook voor onderhoud of reparatie gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast  ALDI), Tel.: 0481 - 464569 of e-mail naar: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag                                                        Maandags gesloten