MENU

×

Piaggio Vespa LX Windscherm Hoog 70 cm. helder Origineel Piaggio

Specificaties

 OMSCHRIJVING   :  Windscherm Vespa Hoog plm. 70 cm. Origineel 
     Piaggio compleet met chroom bevestigingsbeugels
TYPE SCOOTER   :  Vespa LX 50 cc en Motorscooter 125 cc.
KLEUR   :  Helder, transparant
MATERIAAL   :  Acryl, Kunststof
BESTELNUMMER   :  P340999
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  159,90
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire bij ons monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt ook originele Piaggio windschermen voor uw Vespa LX scooter, deze worden geleverd met een complete set bevestigingsbeugels.

Het transparante kunststof windscherm van plm. 70 cm. hoog wordt geleverd compleet met een set chroom bevestigingsbeugels, er is voor uw Vespa LX (scooter 50 cc en motorscooter 125 cc.) ook een hoog transparant windscherm, zie op deze site onder de categorie: scooter accessoires-onderdelen/windschermen.

Een windscherm voor uw scooter is een praktisch accessoire, beschermt u tegen insecten en de rijwind, dus ook voor een origineel Piaggio windscherm en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast ALDI), bij Bemmel

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld het merken: SYM, PIAGGIO, VESPA, TOMOS, KYMCO en TPEUGEOT, zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag   en op Afpsraak!

Maandags gesloten.