MENU

×

SYM SCOOTERS Thermo handmoffen Universeel SYM scooters

Sale

Specificaties

MERK   :  SYM
TYPE SCOOTER   :  50 cc en 125 cc. 
OMSCHRIJVING   :  Handmoffen Universeel, thermo
     passen op alle SYM scooters
KLEUR   :  Zwart
BESTELNUMMER   :  M1SY610-WA17099-1
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  35,00

Ook een beenkleed, handmoffen bestelt u bij Wheels2Drive Tweewielers 

Beschrijving

Als u een zich tegen regen en kou wilt beschermen kunnen daarbij een paar SYM thermo handmoffen goed van dienst zijn. Deze handmoffen zijn te gebruiken op alle SYM snor en bromscooters, zowel 50 cc. als op 125 cc. 

Universele thermo handmoffen.

  • Handmoffen zijn erg fijn en praktisch.
  • Bescherm je handen tegen de regen en kou en investeer in je eigen comfort.
  • Zeker als je handschoenen niet prettig vindt of deze snel kwijt raakt, zijn handmoffen de perfecte oplossing.

U kunt deze handmoffen voor uw SYM scooter apart bestellen, maar ook in combinatie met een beenkleed  (maar daarbij dient u wel op te letten dat een beenkleed past bij een bepaald type Sym scooter, m.a.w. een beenkleed is niet universeel) zie onze site voor de diverse SYM scooter beenkleden.

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel kunt u terecht voor diverse SYM accessoires maar ook voor de originele SYM onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele PEUGEOT onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.